Şimdi Ara

interludeci tayfa-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 13 Haziran 2022; 20:12:12 >

• ben buralardayım lineageii.net de clan dağılınca bıraktım server ı
  • şuan karışıklık var. l2mxc ve lineageii.net 2si de wipe yiyo. mxc açılınca oraya bi bakcam player toplarsa orda kalırım ama buff slotunu indirmeliler :( 28 buff slot nedir ya. belki sırf bu yüzden lineageii.net de oynayabilirim

edit: çok uykuluyum. saçmalamış olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 27 Haziran 2013; 20:02:39 >
  • lineageii.net e de mi wipe atılıyor iyi ki bırakmışım o zaman emeklerim boşa gidecekti

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 27 Haziran 2013; 20:25:44 >
  • Siz nereye ben oraya :D
  • lineageii.net sıkıntılı ya.. mxc adamakıllı bi hal alsa tam oynanacak server ama toplanmak lazım ilk başta tabi, şeklimizi şemalimizi öğrenmeliyiz
  • lineageii.net den bir arkadaş vardı oda gelir herhalde mxc ye
  • Açıkçası kararsızım, mxc ve tribute 2 gün arayla açılacaklar. Hangi birine girsem düşündürüyor. 28 buff slot da düşündürüyor aslında. Buff slot arttıkça archer yoğunluğu artacak demektir. Tribute daha ağır basıyor ama bi' şey diyemem.
  • ya serverı önemli değil.. önemli olan "gocakarının aşkı" :D tabi ondan sonra birlik beraberlik içinde olmamız :D leader vasıfını üstlenebilecek birisine verelim hiç baş ağrıtmaya niyetim yok bu sefer
  • Saygıda adabı bilen, aynı zamanda da ortalamanın üzerinde online olabilecek arkadaşa verme taraftarıyım, şahsen de aday olmak istemiyorum açıkçası.
    Ama ekip için elimden geleni de yaparım.
  • yani sayın işveren bey dedikleriniz hep ben yani hep beni tutuyor :D ama ben saldım sıramı :D kim gelirse razıyım yol yemek sigorta hep bizden, yarın gelsin başlasın hemen :D
  • Okan sanırım clan işlerinden pek anlamıyor, ona verirdim ben oyumu. Online olarak da çıkmıyor oyundan.
    Yine de başka aday varsa değerlendirmek gerekir.
    Yarın akşam 9da işbaşı o zaman
    Sadece türk türk türk diye tutturmayalım, ya da diğer clanlara mı girelim? Çünkü yeteri kadar kalabalık değiliz ve birlik oluşturamıyoruz. Adımızı duyuracak 40-50 kişi toplanamıyoruz.
  • Türk diye tutturmayalım da çoğunluğuz hacı biz :D Türkçe konuşcaz clan chatta adam anlamıyorum dicek ben ayar olcam :D dur dicem vur dicem gel dicem aksini yapcak hep olmaz öyle yoksa ortalık hep gavur bendede var bayağı yabancı toplarız onları oyunda gördüğümüz Türkleri de alırız orasını sıkıntı etme :D clani kurun geliyorum ben :D
    adıda DonanimHaber olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

Türk diye tutturmayalım da çoğunluğuz hacı biz :D Türkçe konuşcaz clan chatta adam anlamıyorum dicek ben ayar olcam :D dur dicem vur dicem gel dicem aksini yapcak hep olmaz öyle yoksa ortalık hep gavur bendede var bayağı yabancı toplarız onları oyunda gördüğümüz Türkleri de alırız orasını sıkıntı etme :D clani kurun geliyorum ben :D
    adıda DonanimHaber olsun :D

Donanımhaber'den herkes bizim clanda olmayacak ki adını Donanimhaber kuralım. Manifesto adlı bir clan daha var. Ya Türkler olarak ortak clanda toplanalım ya da girelim başka clana. Türkler beraber olmazsa bizim kuracağımız clandan hiç bir şey olmaz. Yine 10 online ile takılırız. 5 i farm yapar 5i mass pvpye gelir.

edit: bu 28 buff slot sinirimi çok bozuyor Archer serveri olacak yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 28 Haziran 2013; 10:47:49 >

• bizim yaptıklarımızla girdiğimiz clan mi övünecek yani? :D her neyse, siz işinizi bilirsiniz :D
  • Manifesto clanı olarak;

Ev kuşlarına, klavye delikanlılarına, dayak yeme korkusuyla kimliğini gizleyenlere, ''Gel çay içelim yada sana Buca'da dondurma ısmarlayayım'' davetine karşılık olarak ''Ben evimde iyiyim'' diye cevap verip ödlekçe reddedenlere. Farm zonelerde ve townlarda ahkam kesip bunları ''Yüzüme söyle'' deyip saat ve yer verdiğimde sessiz kalanlara, kapımız kapalıdır! O yüzden beraberlikten bahsetmeyin.Çünkü bizim böyle adamlara değil, delikanlı adama ihtiyacımız var, adam gibi adama ihtiyacımız var. Çoluk çocukla işimiz yok ama bunlar genede hesap ''sormayacağım'' anlamına gelmiyor.
  • Kim sinirlendirdi lan Ercan'ı ?

Adam haklı beyler, öncelikle saygı olmalı. Saygı dünyanın en önemli kavramıdır bana göre. Saygı duymak demek sende olmayanları karşıda gördügünde içinde besledigin bi duygudur. Bunun olması gerekli. Ve saygı çogu zaman duyanı ve duyulanı iyi noktalara taşır, hiç bir zararı yoktur ! Yinede ego sahibi insanlar bunu beceremiyorlar çogu kez şahit oldugumuz gibi. Ve Manifesto'da deger verdigim ilk şey saygıdır. Gerisi oyunmuş yok boss'muş bunlar boş işler. Bu clane giripde kafasına 1 gün sonra bize duydugu sevgiden saygıdan dolayı MANİFESTO ! yazan insanlarda bilirim ve onlarada büyük saygım vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 28 Haziran 2013; 13:44:51 >
  • bucalılar senide yoldan çıkartmış anlaşılan ercan? :D ben sildim attım hepsini takmaya değmez boşver :D
  • bir türlü birlik olamıyoruz neden acaba ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.