Şimdi Ara

INTERNAL STACK OVERFLOW SYSTEM HALTED SORUN ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işyerimdeki, bilgisayımla bir şey yaptım ghost 2003 ile yedek alayım dedim yedek alırken bilgisayar yeniden başladı sonra msdos kipinde norton ghost ekranı geldi bilgisayar dondu.Reset atıp bilgisayarı yeniden çalışıtırdığımda xp ye otomatik girmiyor
    INTERNAL STACK OVERFLOW SYSTEM HALTED hatası veriyor anladığım kadarıyla ghost geçici bir hdd de geçici bir partition oluşturdu gibi.

Xp cdsini taktım cd ile msdos çalıştırıyım dedim acaba hdd ye ulaşabilirmiyim diye yine aynı partition çıkıyor setup tan disk priority boot device ayarlarını yapıyorum f8ile açılışta disk seçiyorum yine aynı sıkıntı tek çare sata hdd mi başka bir bilgiyara bağlayıp verilere ulaşmak hdd dedki oluşturulan o partition silmek olacak.Oda olmaz ise üstüne soğuk bir su içmek olacak offfffff
    win7 kurulum cd sinde direk ön yüklemeye geçiyor mevcut verilere zara verir diye cdyi çıkardım.Bana acil yardım edin lütfen
    başka yapılacak bir şey varmı sinirden ağlıyacam yemin ediyom sql serverda bir dünya veri vardı ben ne halt edeceğim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopik83 -- 10 Kasım 2011; 12:31:36 >

• Problem halledildi
    win 98 ile boot çalıştırın
    fdisk yapın ghostun oluşturduğu partı etkinlikten kaldırın otamatikmen çalışıyor
    hiç korkmayın korkulcak bir durum değil.Burdan mesut haksoy kardeşimin verdiği destekten dolayı çok tşk ederim.Adamsın mesut.
  • Rica ederim kardeşim.

Ben de bir not düşeyim..Aslında bu konuyla ilgili aldığım notlar evdeki pcde kaldı ama aklımda kaldığı kadarıyla birkaç şey eklemek istiyorum.
    Sizin sistemde bu hata almanızın sebebi kullandığınız norton ghost versiyonunun SATA diski desteklememesi idi.
    Bu sorunu yaşayanlar varsa 2003 norton ghostlarınının buildini 793 yapmak zorundalar..
    Eğer norton ghost buildini 793 yaparlar ise sata disklerde bu üstteki hataya maruz kalmadan disk clone işlerini sorunsuzca yürütebilirler.

Çözümün mantığına gelince, norton ghost kendine bir partisyon oluşturuyor ve o yüzden windowsu açamıyorsunuz.
    dosa düşebileceğiniz (boot disket, win98 cdsi gibi araçlar) bir araçla, dos üzerinden nortonun oluşturduğu partisyonu silip mbr dosyasını eski haline gelecek gibi düzenleyerek sıkıntı aşılmış oluyor.

İyi forumlar herkese
  • bu arada başlığı değiştiremedim
  • ilk mesajında DEĞİŞTİR etıkla başlık kısmını görürsün
  • HALLEDİLDİ
    TŞK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.