Htc telefonumda sandisk ultra 64 gb xc1 kartını kullanıyorum.Telefonda kullandığım kart birden görmemeye başladı.Daha sonra internal storage olarak tanıtmaya çalıştığımda, kartınız çok yavaş lütfen daha iyi bir kartla deneyiniz gibi bir uyarı veriyor.İşlemi gerçekleştirmiyorum.Bildiğim kadarıyla bu kart yeni nesil bir kart, yoksa ben mi yanlış biliyorum.Eğer öyle değilse telefondan dolayı mı kaynaklanıyor, bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
Telefonun modeli nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: sercos
Telefonun modeli nedir?
Htc desire eye
hun_ter
kullanıcısına yanıt
Ultra yavaş görünüyor, extreme denedim A9'da sorun çıkarmadan çalıştı. Cihaza wipe cache yaptırıp tekrar deneyin, gene yavaş mesajı çıkıyorsa ya kartı değiştirebilirsin ya da mesajı dikkate almadan internal olarak tanıymaya devam edebilirsin, bu şekilde tanıtanlar vardı.
Şimdi olay şöyle her zamanki gibi telefonumu kullanırken, bir gün herşeyi durdumaya başladı.Daha sonra tanımlanamayan disk dedi.Telefon üstünden format atmayı denedim yaptı, dese de etki etmedi.Telefonu pc ye bağladığımda sd içindekileri görebiliyorum ve kullanabiliyorum.Ama micro sd yi adaptörle direk pc takınca, write protected olarak korumalı demekte, protected aşsam da format denediğimde bilinmeyen yapı diyor.Prompt üzerinden kernelden format atmaya kalktım o da olmadı.Hp formating tool, easeus partition master tool, sdformatter ve bir kaç programda yapmayı denedim.Bazılarında olmadı bazıları ise hala write protected hatası vermekte ne yapıcağımı bilemedim.