öncelikle herkese selam bugün international Gunzda oynarken birini gördüm adını yeşil renkle yazmış( ^ işaretini kullanabilmiş) normalde o işaret kullanılamıyo aynı zamanda kadın karakterdi ve saç tipi oyundaki kadın saç tiplerinden daha değişikti sordum "arkadaşım yaptı" dedi yabancıydı
merak ettiğim bu nasıl yapılır? bilgilendirirseniz sevinirim
Saç Tipini İtemle Deiştirirsin Ama Nick için Bişi Diyemem :)
international gunzda saç tipi değiştiren item yok o item LG gunzda bile yok nasıl yapılır ki donate fln mı?
hack.
hack flan deil
Hack değilse ne olduğunu sölermisin arkadaşm bilmeden konusma... Char yaratan hackler var bunların işleyiğinide anlatam, Charın adını bi yere yazıyolar Word gibi bişey sanırım, hile açıyolar o char accında açılmıs oluyo gibi bişey... Tipi flnda farklı oluyo diğerlerinden ;) Neymiş? Bilmeden yazmıycakmıssın.
char yaratma hackini bnde duydum ama hiç denemedim ve bulamadım.Çlaışmalı olayı biraz bana sçama gelio ama oluyormuş demekki.
Nick alt code tarzı birşeyle yapılıyor, saç hack tarzı birşeyle yapılıyor onu ben çok gördüm.
SILKROADCU imzanı düzenle kardeş 2 tane resim imzada olmaz uzaklaştırma alabilirsin.
o sac tiplerini bnde gördüm eet bnde duymuştum karakter yaratma hackini zaten hack oldumu oyunun tadı cıkmıoo cık severdan dierine gir bitio insan yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme