Arkadaşlar ben internetimi değiştirmek istiyorum. Super Online mı yoksa TTNET mi sizce daha iyidir? 8 Mbit'e kadar limitsiz paketini almak istiyorum. İki yerde de 49 TL. Modem almayacağım, şu andaki modemim var. 8 Mbit'e kadar ile 8 Mbit Net arasındaki fark ne acaba? Ona göre ikisinden birini alacağım. Ama yeni 100 Mbit'ler çıkacakmış ama onlar da pek pahalı. 8 Mbit net 99 TL. 100 Mbit'lerde 100-150 yani olacakmış bir yerde okudum, yani o kadar fark ödenir. 99 TL'likten alırsam değmez bence, biraz daha ödeyip 100 Mbit'lik daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama şu an için aklımda 49 TL'lik 8 Mbit'e kadar sınırsız var. Şu anki internetim sınırlı. Ve memnun değilim. Dün gece 6.0 kb'a kadar düştü. Her açıdan Super Online ile TTNET'i değerlendirir misiniz? Teşekkürler.
Arkadaşlar bir şey daha. Şimdi yeniden baktım ve 1 Ocak'tan itibaren 16 Mbps internetin 59 TL olduğunu gördüm. Adil kullanım 50 GB'mış. Ben hep PS3'te oyun oynuyorum. Call of Duty olsun, FIFA olsun. Her gün oynamam ama haftada 7-8 saat oynarım online olarak. Ne kadar kota yer? Ve bu 49 liralık olan 8 Mbit'e kadarların adil kullanımı var mı? Yoksa direk onu alacağım. 50 GB'ı geçersem 1 Mbit'e inecekmiş. Onla da PS3 falan oynanmaz. Ne diyorsunuz? 50 GB'ı geçer mi?
Arkadaşlar cevap??
Flood yapıyorum ama söylemek zorundayım. Neden cevap gelmedi?????
Bulunduğun yerde Süperonline Fiber İnternet var mı? Doğru mu anladım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme