Öncelikle wow forumunda da belirtmiştim, Evde kullandığım 2 çeşit internet var birisi 1 mb uydunet (wireless) diğeri 16mb ttnet(kablolu bağlanıyorum bundan da) 2 türlü bağlandığımda da interntte sorunsuz dolaşabiliyorum. ama maalesef Wireless internetle wowa girebiliyoken kablolu internetimle wowa girerken successde takılıyor. Önceki başlığımda modeme res atma önerisi geldi. İlk başta 2 internettende giremiyoken defalarca res attıktan sonra modemlere artık kablosuz internetten girebiliyorum. Ama sinyal gücü ve internet hızı yetersiz geliyo bu yüzden kablolu internetimle girmek istiyorum. Hala giremiyorum belki her denemeden önce 5 kere res atıyorum. Yapabilceğim başka önerileriniz var mı?
Buna ek olarak bazen internete girerken sorun yaşayabiliyorum. Yani kablosuz bağlandığımda sıkıntı yaşıyorum ilk 10 dakka internet sitelerine girerken sorunlar yaşıyorum. Bilgisayarımın modeli: ASUS Notebook K52J
şimdi siz wow a girerken ttnet bağlantısını kullanıp kablo ile bağlanıyorsunuz ama sıkıntı var doğru mu?
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
şimdi siz wow a girerken ttnet bağlantısını kullanıp kablo ile bağlanıyorsunuz ama sıkıntı var doğru mu?
Evet. Yani olan sorun normalde modeme res atınca geçen bi sorun fakat düzelmiyor nedense
ttnet kullandığınız pcde dnsleri elle verip denediniz mi? (yerel ağ bağlantısında bunu yapacaksınız.)