Şimdi Ara

İNTERNET 4 GÜNDÜR 14-50 kbps HIZINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetsiz Ev Kalmasın Paketi ortalama 4 gündür böyle. Türk Telokom'u aradık Modemi kapatın dediler. Kapatıp bekledik fakat iç bir işe yaramadı. Kuzenimde de aynı internet paketi var aramızda 1.5km mesafe var onun interneti de aynı

Ertesi gün aynı hiç değişmedi internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper4458 -- 25 Ocak 2018; 12:42:14 >

• Hocam diğer arkadaşlarında hızı 1 civarına düştü kimininki de hiç düşmedi. Bu paketi kullananlarda bir sıkıntı var ama bakalım 1-2 güne çözülür galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk ya şikayet edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan hala aynı malesef düzeldiği zaman yazarım
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    Babam istanbul'da geldiği zaman düzelmezse söylerim şikayet etsin bu gün yeni rekor kırdı :/ İNTERNET 4 GÜNDÜR 14-50 kbps HIZINDA
  • Alper4458 kullanıcısına yanıt
    bana verilen btkdan firmanın cevabı aşağıda.

Sayın O....,

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

881..... hizmet numaralı internet hattınız için 23.12.2017 tarihinde şirketimize başvurduğunuz, 26.12.2017 tarihinde 24 ay taahhütlü İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası kapsamında 4Mbps'ye kadar 20GB AKN tarifesi üzerinden hattınızın aktivasyonunun yapıldığı anlaşılmıştır.

İmzalamış olduğunuz İnternetsiz Ev Kalmasın Kampanyası 24 Aylık Yeni Abonelik Taahhütnamesinde “Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasına ulaştığında internet kullanım hızı 1 Mbps’ye düşürülecektir. “ denilerek adil kullanım kotası uygulaması hakkında bilgilendirme yapılmaktadır.
    881...... hizmet numaralı İnternet aboneliğinizde yararlanmakta olduğunuz 4Mbps'ye Kadar 20GB AKN tarifesi dahilinde 20 GB’ lık adil kullanım hakkınızın dolması nedeniyle hızının düşürüldüğü tespit edilmiştir.
    Kampanyadan ayrılmanız, giriş paketinizden daha düşük ücretli bir pakete geçmeniz ya da aboneliğinizin iptali durumunda kampanyada kullandığınız indirimler, rayiç cihaz ve diğer faydalar ile kalan ay paket ücret toplamı karşılaştırılacak, düşük olan tutar faturanıza yansıtılacaktır. Ayrıca (varsa); bağlantı/kurulum/modem ürünlerinin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir. Ek olarak, İnternet paketinin iptal edilmesi durumunda eğitim paket ücretlerinin ceza bedeli de tahsil edilmektedir.
    şirketimiz tarafından abonelere özel şartlarla sunulan kampanyalar; Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafından, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve bu Kanun kapsamında çıkartılan Yönetmelik ve Kurul Kararları ile düzenlenmektedir.
    Elektronik Haberleşme Sektöründe hizmet veren şirketimiz tarafından, kampanya taahhüt süresinden önce aboneliğin iptali halinde; Bilgi Teknolojileri Kurumu’nun 03.01.2013 tarih ve 2013/DK-THD/14 numaralı “Taahhütlerde Yer Alan Cayma Bedelleri” konulu Kurul Kararı gereği; kampanya kapsamında sağlanan faydalar ile taahhüt süresi sonuna kadar kalan hizmet bedelleri karşılaştırılarak düşük olan bedel kararda belirtilir şartlarla, aboneden tahsil edilebilecektir.

Abonelik iptal faturası içerisinde yer alan kampanyadan sağlanan avantajlara ilişkin ücretler; kampanya ve taahhütlerin bitiş süresinden önce iptal edilmesi halinde geri alınan indirimlere yahut cihaz bedellerine ait ücretler olup abonelerden cezai ücret ve ya cayma bedeli alınması söz konusu değildir.

Bilgilerinize arz ederiz.
    Saygılarımızla.
    25/01/2018 10:56:38

Çok teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için. Şikayet dilekçesinin bir örneği var mı ya da nasıl yapabilirim ? Yardım edermisiniz lütfen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper4458 -- 25 Ocak 2018; 12:21:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alper4458 kullanıcısına yanıt
    https://sikayet.btk.gov.tr/
    bu adrese baban tc no ile hızlı biçimde kaydolacak. sonra yazacak. şikayet konusunu seçmede var.
    baban adına sende bulunabilirsin. babanın tc nosunu öğren, yeterli. birde sürekli kontrol ettiğin mail adresi.
    bu arada dsl statics diye bir yer var modemde. orayı atarsan iyi olur. fakat sıkıntı büyük ihtimal onlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

Btk ya şikayet edin

BTK hiçbir şey yapmıyor! Ne işe yaradıklarını çözemediğim bir kurum.
    Yazdım Şikayet dilekçesini kuzenim gildeyim onlarınkini yazdım. Sonra bizim evdekini de yazacağım.
  • testi speedtest.net ten yapın fast.com sadece netflix sunucuları için test yapıyor ve hat değerlerinizi atın lütfen
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Kuzenim gilden geldim bu da benim internet hızı aynı paket.

Hat değeri nereden bakılıyor diye araştırıp onu da atıyorum hemen.
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt

Bu mu acaba hat değeri ?
  • Benim de anormal hızım mevcut bazen artıyor genelde yavaş aynı paketi kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnette sıkıntı var aynı paket aynı hız. işin garibi akk de sorgulanamıyor. ne ben ne onlar gorebıliyor
  • Kuzenimlerdeki interneti btk ya şikayet ettikten 2 gün sonra gelip hemen düzeltmişler sadece telefon açıp bişeyler demiş düzelmiş Şikayet etmeden önce modeminiz bozuk falan diye oyalıyorlardı. Benim evimdeki interneti şikayet etmedim bu aralar yoğundum kurs vb. Şuan leş gibi bendeki internet ben de şikayet edeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.