Şimdi Ara

İnternet Ana Sayfam Değişmiyor ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yapma.net şeklinde bir site yüzünden değişmiyor.ad aware ile arattım düzelmedi nasıl halledebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvarezz -- 27 Ekim 2005, 21:02:59 >

• Hijack this pogramıni kur. Sistemi tarat. Interet başlangıç sayfası (yapma.net) olanları seçerek sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaras -- 27 Ekim 2005, 21:14:39 >
  • Programı indirdim fakat dll dosyası eksik deyip açmadı varmıdır başka yolu?
  • eger sıstem xp ıse gerı yukleme yap duzelır. bendede aynı sorun olmustu komaya sokmustu benı aptal sıte ama gerı yukleme yapınca duzelıo.
  • dll dosyasını bulabilrisin
    www.dll-files.com burdan dll dosyanı bulabilrsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimmu Borgir -- 27 Ekim 2005, 21:47:15 >
  • ARKADAŞIM HİÇ SAĞA SOLA BAKMADAN ADWARE SE ADLI VİRÜS PROGRAMINI ÇALIŞTIR OKADAR
    BU ORAYI DEĞİŞTİRECEKTİR
    SENDE YOKSA İNDİR COM DAN İNDİRE BİLİRSİN
  • +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşağıdaki reg dosyasını indirip çalıştırman yeterli.

http://s42.yousendit.com/d.aspx?id=076E3Q0LX43JP1A0OR7BNRW3L4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 27 Ekim 2005, 22:17:19 >
  • Sistemi geri almak kesin olarak düzeltiyor. Tecrübeyle sabittir.

başlat/Tüm Proğramlar/Donatılar/Sistem Araçları/sistem geri yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 27 Ekim 2005, 23:33:27 >
  • ad-aware bulamadı.ayrıca mesela bir site yazdıgımda adres boyle oluyor.
    http://www.yapma.net/?www.siteadi.com
    ps:bu arada win98 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvarezz -- 27 Ekim 2005, 23:32:24 >
  • hoca sen ne kullanıcısıyla login oldun users mı admin olarak aç sistemini ve degiştir walla aklıma bu kadar yazıdan sonra bunun olabilecegi geldi bi bak derim..
  • adaware 6 deği se olacak
  • birde şöyle dene kardeş. regedit e gir yapma.net diye arat çıkan satırı çift tıkla oraya about:blank yaz. F3 tuşuna bas bulduğuna yine aynı şeyi yap. başka kayıt bulunamadı diyene kadar arat.bakalım ne olcak.))
  • explorer geçmişini çerezlerini sil.tempi boşalt perfecti boşalt msconfigten başlangıç dosyalarının hepsini kaldır,görev yöneticisinden yabancı exe çalışıyorsa görev sonlandır.c nin altınd asana garip gelen dosya exe klasör ne varsa sil.son olarak ekle-kaldıra girip senin yüklemediğin garip bişeler varsa kaldır.
    şimdi gelelim sadede
    spybot ve ad-aware ile tara pc yi ne bulursa sil.
    hala olmadımı
    kaldır at camdan.(şaka şaka bana getir ben temizlerim)
    kolay gelsin bol şans.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.