Şimdi Ara

internet baglanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 4 portlu asus modemin var bazen internete baglanıyor bazen baglanmıyor link ışıkların hepsi yanıyor ama bir türlü sorunu bulamadım ttnet görüştüm ve sorun olmadıgını söylediler yardımcı olabilirmisiniz

• Eğer sık sık olmuyorsa kesinti olduğunda modemin fişini çekip 8-10 saniye bekleyin yeniden takın..Malum havalar sıcak olduğu için modemler aşırı ısınıyor..Arada bir resetlemekte fayda var..
  • Merhaba;

Arkadaşım daha ayrıntılı bilgi vermeliydin, bu şekilde yardım etmek zor olur. Mesele modemin markasının yanında modelini de yazabilirdin.

Öncelikle modemini sifirla, sonra modemini güncelle; sitesine gidip güncellemesini indirebilirsin veya modem ayarlarında otomatik güncelleme yapabilirsin.

İyi bir virüs ve spy taramasında geçir bilgisayarını, virüslerin böyle marifetleri vardır; sistemin kararlı çalışmasını engellerler.

En son bilgisayarını formatlayabilirsin, çünkü; yapacak başka birşey kalmadı arkadaşım, yada ilk önce güzel bir format atıp daha sonra bunları deneyebilirsin. Bence önce format at, neden dersen; tertemiz bir sistemle internete girmeye çelış.

Saygılarımla...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.