Şimdi Ara

İNTERNET BAĞLANTI HIZIMI BÖLEBİLİRMİYİM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimde 1 megabit internet baglantım var ve 2 bilgisayar olarak kullanmaktayız.Ben eternet girişiyle bağlanıyorum diger pc ise wireless ile baglanmakta.online olarak call of serisi oynadıgım için 2 pcde aynı anda acık olunca lag ve loss yapıyor bunun bir çözümü varmı yada interneti istedigimiz hızlarda bölebiliyormuyuz birbirimizi etkileyemiyecek bir şekilde lütfen yardım edin öss maratonuna başlamadan önce son maçlarım bunlar =/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlfz -- 22 Temmuz 2009; 2:10:18 >

• Diğer pcdeki arkadaşınız video izlerken veya birşey download ederken oyunda kasma yapması normal.

Bunu engellemenin kolay bir yolu yok. Modeminizde QoS özelliği varsa kendi bilgisayarınıza öncelik tanıyabilirsiniz, bir miktar faydası olur ama COD, CS gibi online FPS oyunları bu konuda çok hassas.

Bu tip hız limitleme işlemleri için özel routerler(?) gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Ayrıca, internet tarifenizi 4MBit veya 8MBit yaparsanız, ağdaki arkadaşınız video izlerken veya internette sörf yaparken sizde en ufak bir kasma olmaz.

1 ay kadar 8MBit kullandım, ağdaki arkadaşım facebook'tan video izliyordu, ben arkaplanda flashget ile 200-300kb/sn hızında download yapıyordum, CS oynarken en ufak bir sorun çıkmıyordu.
  • Çok teşekkürler son 1 ayda 8megabit oynamakta fayda var hazır kampanya varken =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlfz
    Çok teşekkürler son 1 ayda 8megabit oynamakta fayda var hazır kampanya varken =)

Internette siz oyun oynarken ba$ka bir pc internette sadece gezinse ve ya video izleme gibi i$ler yapsa
    internetinizin 1mbit veya 8mbit olmasi bir$ey degi$tirmeyecek.. Ayni hatti kullandiginiz icin surf i$leminde bile
    ping sureniz artacaktir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

quote:

Orijinalden alıntı: rlfz
    Çok teşekkürler son 1 ayda 8megabit oynamakta fayda var hazır kampanya varken =)

Internette siz oyun oynarken ba$ka bir pc internette sadece gezinse ve ya video izleme gibi i$ler yapsa
    internetinizin 1mbit veya 8mbit olmasi bir$ey degi$tirmeyecek.. Ayni hatti kullandiginiz icin surf i$leminde bile
    ping sureniz artacaktir...

birde bişeyler indirmeye kalkarsa varya
    sen google a bile giremezsin
  • airties modemlerin bazılarında wirelles bağlanyısına hız tanımlaması yapabiliyorsunuz fakat en küçük bölme 1 mbit ten başlıyor yani 1 mbtin altındaysa netin bi işe yaramaz 2 mbit olsaydı 1 mbit ona verirdin aşamazdı sınırı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.