evet arkadaşlar sorunum şdur ben kablo net kulllanıyorum motorala bilmemne kablo modem ve airties router benim sorunum her nerden bağlarsam bağlıyayım isten kablo modem ister routerden internet sadece bunda olabiliyor diğer pc me internet gelmiyor önce kablodan sandık değiştirdik gene aynı,sonra kablo modeme taktık gene internet erişimi gelmiyor en sonunda acaba bnm pc demi dedik başka kasa taktık gene aynı bu laptopdan başka hiçbir bilgisayara internet vermiyor ve bende bu yüzden bu laptopu aldım server yaptım interneti bundan usb ile alıp ağ kablosu ile kendi pc me bağlıyordum ama gene şanssızlıkki 31.01.2011 sabahı uyandığımda internet gene ünlemli sorun gider diyorm bilmem ne gene olmuyor lütfen yardım edin işte bu kablonet laneti modemi felan nedenleri hakkında tahminlerinizi ve yardımlarını bekliyorum internetim yok arkadaşlar 1 haftadır ya bi yardım edin
hadi ya birisi yardım eylesin
birileri bişeyler yazsın artık yahu :S
Merhaba,
Büyük ihtimalle,modeminizin ara yüzünde kullandığınız laptop haricindeki MAC adresleri engellenmiş. Modeminizi fabrika ayarlarına döndürüp,gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra tekrar deneyiniz.