saat 23:00 itibariyle bağlantı düzeldi hapimize hayırlı olsun
hadi bakalim hatlar duzeldi insallah yakin zamanda bozulmaz....
fıstık gibi oldu ha?
sertdemiry haklısın valla, ben de razıyım,kablo 3 kere daha kopsa uygar ülkelerin hızına erişeceğiz.
128/32 bağlantım var, ilk kez 14-15 kb download yapıyorum, hoşuma gitti ya
ben bu durumu bir topic acarak dile getirmiştim ama sadece okumakla yetinildiği için topici sildim :) ozamanda dedıgım gıbı kablo 4 kere daha kopsa 3 4 gb yurt dısı cıkısımız olucak heralde :) ozaman bır konuya daha deyınmıstım eskı hat kopmasında kiralanan gecıcı cıkıslar şimdiki gibi kalıcı olmustu tpkı 17 agutos depremınden sonra alınan gecıcı vergıler gibi ...?
hakkatenn şimdi yurtdısı baglantısı baya duzelmişşş gibii. adsl aldıgımdan berii ilk defa kazaa dan bu kadar hızlı indirebiliorum. işallah bi b.kluk daha cıkmaz..!!
Allah o kabloyu koparanlardın razı olsun [pray]. kazaadan maxiumum 5-6 ile yaparken hatta genelde 1-2 ile download yaparken şu anda en az 7-8 le yapıyorum hatta şu an 12-13 e çıktığını gördüm.Acaba bir operasyon yapıp bir kablo dahamı koparsak [gitar]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i> <br />Allah o kabloyu koparanlardın razı olsun [pray]. kazaadan maxiumum 5-6 ile yaparken hatta genelde 1-2 ile download yaparken şu anda en az 7-8 le yapıyorum hatta şu an 12-13 e çıktığını gördüm.Acaba bir operasyon yapıp bir kablo dahamı koparsak [gitar] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> seninle siemens m55 konusunda anlaşamadık ama bu konuda anlaşabiliriz :) [frndsp]
Pek sevinmeyin bu telekom yurtdışı çıkışları ortalıktan geçiyor herhal ne olsa hemen kopuyor. Denizin altından gidiyor madem bu fiberoptik kablolarda bir koruma içinde ney değil herhalde salmışlar denizin altına ne olsa kopuyor.Yurtdışı çıkışları ne kadar düzelsede yarın ne olacağı belli değil telekom bu altyapı düzeltene kadar herhal bu böyle devam edecek.
Balıklarda nete bağlanıyorlar herhal fiberoptik kabloları koparıpta kendilerine hat çekiyolar.[sss]
fiber optik kablo kopmadı arkadaşlarım sadece bir elektrik problemi yasandı ve besleyici kaynaklar bozuldu bunun yanında yakında (insallah) hic bunnardan bahsetmicez cunku 2t baglantı gelior 2000gbit yani ....ve bu baglantı direk turkiyenin olucak
arkadaşlar izmir karşıyakada adsl yok ya noldu buna 4 saaattir yok
yahoo.com dan bir süredir ping alamıyorum. Yine bir sorun var sanırım :)
baba yine gitti bu internet şu anda hiçbir yerle bağlantı kuramıyorum, veya acayip zorlanıyor. yine koptu şu kablo !!!???
valla gitti yine
internette yine problem var hotmail e bağlanmıyor
ağız da kaybolmayan internet istiyoruuuummm
internet düne göre bayaa hızlanmış. yani yabancı sitelere daha hızlı giriyo.
Beyler şu an saat 18.52 (14 ocak 2004) itibariyle yabancı web sitelerde anlamsız bir yavaşlama var mı sizlerde de? Pingler 200 lerde gezindigi halde bende sacma bir yavaşlık var. Sayfalar acılmıyor...(DL de sorun yok)
kardeş sana katılıyorum hotmail de mail kısmana girme sürem yaklaşık 5 dakika ayarlarda bi değişiklik falan mıyapmamız gerekiyor acaba.