Walla ben çözmüş değilim..Ayar işinden değil bu Dns serverlarından diicem ama web sitelerinin headerlarını hızlı alıyor...Buda sorunun ordan olmadıgının göstergesi...Sayfalardan bilgi gelmiyor...Çözemedim...
Yeni uçtu bağlantılar acayip yavaş açılıyor sayfa. [rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg] [rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg][rntg]
Yanılmayı çok istiyorum demiştim. Ama maalesef yanılmadım... Böyle olacağı belliydi. Durun bakalım altından neler çıkacak. Ha bu arada ttnet sayfayı değiştirmiş, şekil yapmış. www.ttnet.net.tr
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mbayram</i> <br />Yanılmayı çok istiyorum demiştim. Ama maalesef yanılmadım... Böyle olacağı belliydi. Durun bakalım altından neler çıkacak. Ha bu arada ttnet sayfayı değiştirmiş, şekil yapmış. www.ttnet.net.tr <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> fena olmamış yeni sayfa, ancak daha ayrıntılı bilgi verseler iyi olurdu
yaw gene gitti bağlantı. hay bu telekomun yaptığı işin ...
yaw gene gitti bağlantı. hay bu telekomun yaptığı işin ...
15 dk öncesine kadar bağlantı kötüydü, ama şu an itibariyle bende bir sorun yok<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i> <br />yaw gene gitti bağlantı. hay bu telekomun yaptığı işin ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by flogart</i> <br />15 dk öncesine kadar bağlantı kötüydü, ama şu an itibariyle bende bir sorun yok <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i> <br />yaw gene gitti bağlantı. hay bu telekomun yaptığı işin ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
kardeş senin bağlantın 2048 falansa sana normal gelebilir . benim bağlantı 128 ve 10 dakkadır hotmail açılmadı
bazı sayfalarda sorun olduğu doğru, bağlantım keşke 2048 olsaydı ama 128 işte... şu anda download yaparken hızda bir sorun yaşamıyorum
15 ocak 2004 saat 00:01 ve hala bağlantıların durumu aynı çıldıracam yahu. Ne zaman dolaşacağız ağzımızın tadıyla şöle zevk ala ala bir sayfa açıyoz iki sayfa açıyoz ana üçüncü açılmıyor sonuç gene telekom yapacağını yapıyor.