Şimdi Ara

internet bağlantım gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm.bazen internette gezerken sayfalar açılmıyor ne yapabilirim arkadaşlar.

• bağlantınmı kesiliyor yoksa bağlantı varda sayfalarmı açılmıyor? ne tür bağlantı ile bağlanıyorsun hepsini yazarsan daha iyi anlayabiliriz
  • usb modem dediklerinden sanırım kullanıyorum.flaşdiskin girdiği yerdeki gibi giriş yeri.bağlantı bazen var bazen yok.aylık 30 milyon veriyoruz 1024 bağlantı hızıymışonar diyorum bazen düzeliyor ama sonra yine gidiyor
  • son zamanlarda internette epey sorun var bağlantı çok yavaşlıyor bazende türkiyeden sayfalar açılmıyor. ethernet ile bağlansan daha iyi bence. sayfaları açmadığında ziyaretçisi daha az yada yurtdışından siteleri dene onlarıda açmıyormu diye bak onları açarsa sorun telekomdandır.
  • yaw bugün aynı sorun ben de de var .............

Arada internet gidiyor geliyor.........Bu kopmaların sebebi ne olaki???
  • biraz daha bekleyim o zamn teşekkürler.olmazsa bilgisayarcı çağırırıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: narsess

yaw bugün aynı sorun ben de de var .............

Arada internet gidiyor geliyor.........Bu kopmaların sebebi ne olaki???

eeeeeeeeeeeeee malum yaz geldi 3-16 arası çocukların tatil günü internet çoluk çocuk kaynayıncada böyle sorunlar gayet normal tabi.Tabi tüm sorun çocuklarda değil.Türk telekomumuz asıl suçlu olan.Elin avustralyalısı orda 8mbla internete girerken biz burda daha 256kpbslerle uğraşıyoruz.Ne diyim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TTnetle yasamaya alisin
  • net cevap yok herhal
  • duygu arkadaşım. bunun sebebi usb üzerinden bağlanmandır. aynı sorunlr benim başıma geliyodu. sonradan farkettim ve ethernete çevirdim modemle laptop arasında kablantıyı. Mecbur olmadıkça usb den bağlanma
  • evet @duygu_fb benimde usb üzerinden baglanıyorum kesiliyor
  • ethernete nasıl çeviriyoruz yaw?

bilgilendirsene

Çok cahilim çok

teşekkürler.............
  • ethernet kartı takılacak bilgisyara

ve ethernet çıkışlı bir modem alınıp cat5 ethernet kablosuyla birbine bağlanacak. bu şekilde ethernet üstünden modeme modemde enternete bağlanacak.

usb modeminizin ethernet çıkışı yokmu acaba bazı modemlerde hem ethernet hem usb olabiliyor bu durumda 5 10 ytl ye bir ethernet kartı alarak sorundan kurtulursunuz.

bir diğer seçenekte bilgisayarınıza sabit ip vererek haledebilirsiniz. fakat bu bir ihtimal maddi değişiklikler yapmadan önce ip sabitlemeyi denerseniz belki çözüm olabilir
  • virüs taraması deneyin..
  • Arkadaşlar benim internet de gidip geliyordu. Ttnetin kampanyasından Airties Kablosuz Modem Rt-205tt almıştım. İnternet uzunca süren bir araştırma yaptım ve sonunda sorunun neden kaynaklandığını ve çözümü buldum. Rt 205tt modemlerin hepsinde bu sorun yaşanıyormuş. Çözüm ise; Modemin firmware ını güncellemek. Airties ın sitesine girip indirebilirsiniz.

Ben modemi güncelledim ve şimdi internet uçak gibi!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.