Arkadaşlar benim EA142USB Pikatel Combo Plus İsimli bi modemim var.İnternetim böyle 10 dk da bir ya aşırı düşüyor,yani aktarım 2kbye filan düşüyor yada komple duruyor.Bu olay uzunda sürmüyor.Böyle 1-2 sn.Ben online oyun oynuyorum ve aşırı gıcık edior beni bu olay.Bişey indirecek olsam indireceğim dosya büyükse dışarı çıkıp dolanıorum geldiğimde %bi yerlerde (mutlaka) durmuş oluyo.Yardım edin lütfen kafayı yiyecem artık
Reset atmayı dene modemine.
çoook denedim.bi gelişme yoq:( aynı şey olup duruoryardımmm her sorunu çözen hackerler var milleti hacklio bana bi bilgi versin onlar anlar belki :D
Modeminin firmwaresini güncellemeyi dene.Yoksa hatlarda bir sorun var yüksek ihtimalle.
aynı sorun bende var eskiden yoktu hep bu online oyunlar yüzünden galiba çünkü bu sene başladım bu oyunlara bağlantım kopuyor sayfalar donuyor bilgisayarım kilitleniyor devamlı reset atmak zorunda kalıyorum
benim bilgisayar falan donmuor.Şöyle diyeyim hep internet belli bi süre aralığında gidip gelioyor.Yani 10dkda bir aşırı düşüyor, bazen tamamen duruyor geliyor.Kimse çözüm bulamadımı ya :(
Virüs tarması yapınız. Arka tarfta sizden izinsiz çalışan programlar olabilir. Tabi ki bu da internet hızınızı düşürür.
arkada hiç bir program çalıştırmıyorum.yani şöyle diyeyim internetle ilgili bi program çalıştırsamda bir fark olmuyor.mutlaka süresi belli gidip gelior
garantiye verin. tt den hattınızı kontrol ettirin.
ctrl alt delete işlemler de domzost.exe varsa bu olur. bu bir trojandir. rus yazmıdır kotayı şişirir ve bağlantıyı keser. varsa awg yi tavsiye ederim. çalıştır regedit ctrl+f domzost.exe yaz dosyalar çıkarsa ellede silebilirsin ama avg yi kullan
Bir de şu programı deneyiniz. DNS ayarlarınızı yapar !