Şimdi Ara

internet bağlantımda sorun var acil yardım edin pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımı baştan sıfırdan kurdum hatta sabitdiskime low format bile attım bilgisayarımda adsl modem bağlı tek portlu ve usbde bağlanıyorum. normalde bilgisayar çaılışıyor ama internete girdikden sonra 20 dakka sonra su mesaj gelityor
    buna bi mana veremedim lutfen yardım edin ramimide değiştirdim daha önce böyle bi sorunum yoktu ancak bilgisayaarı 2 ay kadar acmadım sonra actığımda geldi bu mesaj ne yapacagımı bilemiyorum lutfen yardım edin
    şimdiden herkese teşekkür ederim

• upload ettiğin resmi göremedim ama şöyle bişe diyorsa 60 sny sonra pc in kapanacak felansa Güncelleştirmeleri yapman lazım
  • Arkadaşım eğer bilgisayarın geri sayım yaparak kapanıyorsa W32.Blaster.Worm virüsünü yemişsin demektir.Bunun için aşağıdaki işlemi yapman gerekecek.

W32.Blaster.Worm VİRÜSÜNÜNÜ BİLGİSAYARIMDAN NASIL TEMİZLERİM? (Alıntıdır)

Eğer bilgisayarınıza virüs bulaştığını düşünüyorsanız , virüsü temizlemek için güvenlik yamasını yüklemeniz yeterli olmayacaktır.Aşağıdaki adımları kullanarak virüsü temizleyip ardından güvenlik yamasını yükleyiniz.

Bilgisayarınızda start (başlat) , run (çalıştır) komutuna "regedit" yazılarak registry editörüne giriniz

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run anahtarının değerinin "windows auto update"="msblast.exe" olup olmadığı kontrol ediniz.

Eğer anahtarın değeri "windows auto update"="msblast.exe" ise virüs bulaşmıştır.

Temizlemek için aşağıdaki linke tıklayarak antivirüs yazılımını bilgisayarınıza yükleyiniz.http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe

Virüs programını çalıştırmadan bilgisayarınızda bulunan tüm açık programları kapatınız.

Eğer XP kullanıyorsanız "Sistem Geri Yükleme" özelliğini kapatınız.Virüs programını çalıştırınız.

Bilgisayarım ( özellikler)
    Sistem Geri Yükleme 'i seç.
    "Bütn Sürücülerdeki Sistem Geri Yüklemeyi Kapat" ı seç.

Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra "Sistem Geri Yükleme" özelliğini yeniden aç. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.