Şimdi Ara

Internet baglantisi onerisi(yardim lutfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni bir sehire tasindim ve internet baglatacam sabit telefon yok sadece internet olacak...
    net paketim yok o yuzden arastiramiyorum ve yeni tasindigim icin bir ton islerle ugrasiyorum umarim bana yardim edersiniz...
    aylik 50 tl dusunuyorum
    download vs arsiv yapan biri degilim sadece internette ve forumda gezinti ve videolu konferans gorusmelerim oluyor...
    bu dogrultuda en uygun kampanyayi onerebilir misiniz..
    digital platformlar ile birlesen cazip kampanyalarada katilabilirim kurulum onlara aitse tabi...
    ne yazikki oldugum mahallede uydunet alt yapisi yok o yuzden onu onermeyin yoksa coktan gecmistim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildcats

arkadaslar yeni bir sehire tasindim ve internet baglatacam sabit telefon yok sadece internet olacak...
    net paketim yok o yuzden arastiramiyorum ve yeni tasindigim icin bir ton islerle ugrasiyorum umarim bana yardim edersiniz...
    aylik 50 tl dusunuyorum
    download vs arsiv yapan biri degilim sadece internette ve forumda gezinti ve videolu konferans gorusmelerim oluyor...
    bu dogrultuda en uygun kampanyayi onerebilir misiniz..
    digital platformlar ile birlesen cazip kampanyalarada katilabilirim kurulum onlara aitse tabi...
    ne yazikki oldugum mahallede uydunet alt yapisi yok o yuzden onu onermeyin yoksa coktan gecmistim..

Çok bir alternatif zaten yok.

1- süperonline fiber
    2- ttnet fiber
    3- süperonline yada ttnet adsl

bunları araştırabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.