Şimdi Ara

İnternet bagli gozukuyor ama hic bir yere giremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecenlerde internetimiz koptu aradik hallettiler falan buralarda sık sık kopuyor ancak bu sefer tum isiklar yanmasina ragmen ve int bagli gozukmesine ragmen mobildende pcdende hicbir siteye giremiyorum. Mobilden guc bela facebook gibi yerleri aciyor ancak video izleme veya indirme yapamiyorum. Guvenlik duvari , otomatik ip ve modem resetlemeyi denedim ancak sorun duzelmedi ve iki gundurde devam ediyor. Sorun modemden yada ethernet kablosundan mi kaynaklidir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modemi kapatıp açmayı denedin mi?
  • SylvanasWindrunner kullanıcısına yanıt
    bazı antivirüs programlarının tüm ağ trafiğini engelleme özelliği var. belki o engellemiş olabilir. benim başıma gelmişti. antivirüsü devre dışı mı bırakmıştım yoksa o özelliğini mi kapatmıştım hatırlamıyorum ama sonra düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 19 Mayıs 2014; 20:29:47 >
  • dns sorunu da olabilir, otomatik dns denediniz mi?
  • önce dns sıfırla

Başlat, çalıştır veya Windows tuşu R tuşlarına basak Çalıştırı çalıştırdıktan sonra cmd yazıyoruz.

Adim - Çıkan ekranda ( ipconfig /flushdns ) yazıyoruz.

Adim - ( ipconfig /release ) yazıyoruz.

Adim - ( ipconfig /renew ) yazıyoruz.

( exit ) yazptıktan sonra DNS önbelleğimiz temizlenmiş olup değiştirdiğiniz yeni DNS ayarlarınız geçerli oluyor.

sonra anakartının sitesinden ethernet kartını güncelle

bunlarda olmazsa farklı kablo ve modem ile dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.