Şimdi Ara

İNTERNET CAFE İŞLETİYORUM SORULARI ALIYIM . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
4
Favori
9.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KEY YEME OLAYI BİRAZ ZORDUR NEDEN DERSENİZ .

FİLTRE + GÜVENLİ İNTERNET + EXE KISITLAMA + DEEP FREZEE KULLANMKTAYIN BİLGİSAYARLARA TAKILAN USBLER VS ANA BİLGİSAYARDAN TAKİP EDİLEBİYOR

DEEP ZATEN SİLİYOR SİZ SİLMEDEN ACİL OTURDUNUZ . BİLGİSAYARA BANKA KARTINIZA ULAŞTILAR BUNDA BANKA SORUMLUDUR GEREKLİ İTİRAZLAR YAPTIGINIZDA SİZİN KULLAMADIGINIZ ANLASŞILDIINDA BANKA SİZE PARANIZI İADE EDİCEK TABİ SİZİN İFANEDİZ BEN CAFEYE GİTTİM OLMAMALI TEK DİYECEGİNİZ BEN KULLANMADIM OLMALI Kİ .
  • HandyCafe sistemi olan bir internet cafeye gidiyorum sürekli.Fişli sistem var.
    Dün bilgisayarı açtım ve belli bir süre sonra şifre ekranı geldi.
    Onda sonra şifreyi girmek için tıkladım ama ne olduysa artık şifreyi girmeden bilgisayar birden açıldı.
    Yani dün 1 saat bedava şifresiz internet kullandım
    Bu nasıl oluyor?
  • Hocam caps kapa istersen ban felan atarlar
  • KARŞI TARAFIN TARİFE SİSTEMİNİ BİLMEDİĞİ İÇİN TAM BİLGİ VERMİCEĞİM YA ARTIK DAKİLARINIZI KULLANDINIZ BU HESAP DEVİRİ İLE İLGİLİ YADA BONUS SİSTEMİ KULLANIYOR . FİŞLİ SİSTEMDE ASLINDA OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM. EGER KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZ VAR İSE BU İKİ DURUMDAN BİRİ OLABİLİR .
  • Veletler genelde ne oynuyor ne sıklıkla oyuna para yatırıyorlar ve ne kadar yatırıyorlar balıkesirde nerde adı ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helcarax kullanıcısına yanıt
    TAM OLARAK ANLAYAMADIM HOCAM .
  • Dükkanda döner bıçağı var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

KARŞI TARAFIN TARİFE SİSTEMİNİ BİLMEDİĞİ İÇİN TAM BİLGİ VERMİCEĞİM YA ARTIK DAKİLARINIZI KULLANDINIZ BU HESAP DEVİRİ İLE İLGİLİ YADA BONUS SİSTEMİ KULLANIYOR . FİŞLİ SİSTEMDE ASLINDA OLMAMASI GEREKEN BİR DURUM. EGER KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZ VAR İSE BU İKİ DURUMDAN BİRİ OLABİLİR .

Hocam ben hiç şifre girmedim zaten.Dakika kullanma filan yok yani.
    Sıfırdan bilgisayarı açtım.Zaten 5 dakika sonra kullanıcı adı ve şifre isteyen kutucuk çıkıyor.
    Ben tam girecekken şifreyi -zaten girmedim hiç- bilgisayar açıldı birden.
    Saatlik fiş alınıyor burada.Saati 1.5 TL.
  • Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    şuan cafemde 2 tib oyun var bir wolf biri lol oyuna para yatırma olayı ise özel günler agırlıklı yada okul donemnde bazı haftalr paralarını bırıktırıyorlar .

ne kadar yatırma olayı ise bulundugnuz mahallenin yada bolgenn alım gunucune gore değişiyor . çok yüksek cekimleri 4 5 ayda 2 3 kere oda 50 ile 80 tl arası
  • Yazıların hepsini büyük yazma hocam bağırıyormuşsun gibi oluyor, yasak sanırım hesabını banlayabilirler.
  • İnternet Kafe Kazandirmaz. Geçindirir derler Dogru mu ?

• yönetici olarak acılmıs olabilir , eski yonetici hesabı kalmıs olabilir . büyük ihtimal orada unutkanlık veya yanlıslık sonucu olusan bir durum var fişli sistem kullanmadım aslında . tak hakım değilim fişli sisteme artısı paranız peşin girer ve dk kalır ise sizi oraya belli bir sure baglar .
  • Balıkesirde çarşıda yani merkezi bir yerde misiniz yoksa ara mahallelerde ara sokaklarda mısınız?

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    aslında ilçesndeyim kimse ilçeyi bilmedeyecini dusunerek balıkesir dedim burhaniye ilçesindeyim .
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    değil ben telefon tamiratına kadar yapıyorum . sistemi guncel ve en onemlisi içeride hakımiyet kurmak tip musterileri engellemek .
  • delici kesici hiç bir alet bulundurmamaktayım gerkli gordumde soz ile uyarırım . cok sıkıntılı biri durum var ise kafemde gbt yapılması için polisi ararım rahatsızlık veren birisi var dedigimde gelirler ve ilk gbt yaparlar .
  • Usta nerde balıkesir merkez mi

• Aman hocam olmasın zaten sıkıntın falan Allah korusun. Bizim buralarda internet kafelerin demirbaşlarından biridir döner bıçağı, satır gibi seyler.

• momenty kullanıcısına yanıt
    hayır ilçesi hocam
  • bu işte sadce belli başlı kurallara uydugunuz zaman ve aman müşterim kaçar diyerek zam yapmaktan kacınmaz iseniz para kazanırsınız .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.