Şimdi Ara

İNTERNET CAFE İŞLETİYORUM SORULARI ALIYIM . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
4
Favori
9.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda en önemli olay Sistemlerin Sürekli güncel olmasi Ve bilgisayarlarda sürekli güncel oyunlarin olmasi iyi olur. Mesela bizim mahalledeki Kafede Güncel oyun pek yok Masadaki ses kulakliklarinin çoğu bozuk. Bilgisayarlar orta. Bu gibi şeyler müşteriyi itiyo. Daha iyi yer arayişlarina gidiyo insanlar.Ama çoğu internet Kafeciler Bilgisayarlarini guncellemez. Yeni oyunlar yüklemez Bizim Olduğumuz yerde Hemen hemen hic yok Doğru duzgun yer. Bu nedenle evime Bilgisayar almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımsal arıza çıkaran müşterileri ne yapıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

ASLINDA KAFELER SİZİN BİLDİĞİNİZ GİBİ PİSLİK YUVASI DEĞİL BUNU BİZLER VE O SAPICAK EYLEMİ GERÇEKLEŞTİREN KİŞİLERİN ,

KAFELERİ BOYLE GORMEK GERİNE EYLEME İZİN VEREN VE YAPAN KİŞİLERİ HOR GÖRMENİZ DAHA MANTIKLIDIR .

Kimseyi hor gördüğüm yok kardeşim, Allah kazancını açık etsin. İnternette 31 çekerken yakalanan videosu vesaire görüyordum, yaygın mı diye merak ettim kısaca.
  • sinir baldan tatlıdır hocam
  • Hangi ilçe bandirmadayim ben

• yok sizin için demedim genel bir yanlış anlama var bazı aileler için uyarımı yapar sessizce gider yerin dibine sokar cıkarım parasını almam o para ile ben karıma kızıma ekmek alamam .
  • elfgözlülegolas kullanıcısına yanıt
    eger donanım sorunu hemen cozulucek bir durum ise kulaklık gibi ise değiimini yparım 1 dk kadar surer baska bir sorun varsa kibarca ozur dilerek en uygun masaya akrarımını saglarım eger boş masa yoksa cıktı vs gibi durumlar var ise anapcden hallder gonderim eger onu yapıcak durumumda yok ise pcyı kapatır adisyonu iptal eder oncelik ona vererk sıfırdan masa acarım .
  • momenty kullanıcısına yanıt
    burhaniye :)
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    onun birkaç sebebi var

artık online oyunların grup veya bireysel olrak daha cok oynanması

2 bilgisayar masfralarının cok olması . (donanım parclarının )

3. gelirin bir miktarı ev , dukkan ve gider giderlere aktarılmasından dlayı .
  • 8bin nakiti kaçtan satiyorsunuz
    İninal çıktığı için alan az daha netten

• 8 k , nakit bana game sultandan aldıgımda 0,20 ile 1 arası indirimle geliyor

8 k nakıt ornek veriyorum bnde 25 tl kdv +kar olarak satışı bu
  • İninalda 20 ye 8k geliyor kazık

• inial kartların anlaşmları emin olur omurluk değil yayıldıkca fiyatlar normele donucektir . kazık kısmını bilemem ben karımı yapıyorum ve karsı tarafda bu fiyatları goruyor inial kartım var bu piyasa bittimi bende onu donus yaparım :)
  • Wolfteam olmasa internet kafeler bir hiç
    Hala oynuyorum hile olsa bile

• yaş kaç acaba .
  • 17

• Söyle açıklamaya çalışıyım dediğinizde azda oyla bir pay var nasıl wof biter ise yerine başka oyun gelir çünkü turkiyde lolden sonra wof un kullancısı azaldı wof un tamaman bittiğini sayrsak hiç bir oyun firması o büyük payı lole vermk istemez onun için illa bir oyun çıkar bu iş 3 5 seneye kadar dahada azalıck curuk iş yerleri gdcek aama r oyun yüzünden bütün kafelerin kptıcagnı sanmıyorum

• kullanıcıların bilgilerini çektiğiniz/merak ettiğiniz oldu mu hiç? keylogger dumper v.b.
  • Hyr hıç merak etmedim bilişim suclarınn cezası ağır mesela fıltre kullanmamak 8 bim tl

• Masa 09 boşaldı mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.