Şimdi Ara

İNTERNET CAFE İŞLETİYORUM SORULARI ALIYIM . (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
4
Favori
9.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zekaigulin

O szn fıkrınız bn oysam bu laf üzerine yaka paça cıkarıdım sızı torent var indirin kurmasını crak yapsamsnı bilmiyorsanz acın ogrenn

Ben dizi-film için demiştim. Akk olmasa sorun değil. Ama mb başı para almak haksızlık.
  • Masa 5 boşalıyoooor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    sizi bir ay idare edicek lol cafe 750 tl ye satılıyor yaklasık 25 kurusa tekabul ediyor saatlık

1,50-0,25

1,25 fişiniz elektrik karınız vs 0,80 kurusa kadar duşuyor

malesef bulundum yerin durumu 1,5 tli zor kaldırıyor .
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    oyle bir durumda musteri genellikle bana bsatan soyler dzi vs indircegini flasa atmadan once düzenleme yapılabilir fiyatta ki yaptıgım insanlarda oldu ama genel fiyat bu .
  • sınıfın erkekleri olarak kaçıp (14 kişiydik) karşılıklı cs atalım dedik (klimalı olan tek kafeydi ) 2 saat oynadık içecekler fln derken 100 tl den fazlasını bıraktık :)) (bulunduğum yer zaten turizm ile geçiniyor yani para birazcık b+k)

(liseli diyecek troller çıkacaktır evet liseliyim sormadan cevaplayayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 14 Eylül 2016; 10:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

oyle bir durumda musteri genellikle bana bsatan soyler dzi vs indircegini flasa atmadan once düzenleme yapılabilir fiyatta ki yaptıgım insanlarda oldu ama genel fiyat bu .

Sizde bilgisayarlardan erişilebilen sunucu yok mu? Dizi-film-müzik arşivi olur genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

sınıfın erkekleri olarak kaçıp (14 kişiydik) karşılıklı cs atalım dedik (klimalı olan tek kafeydi ) 2 saat oynadık içecekler fln derken 100 tl den fazlasını bıraktık :)) (bulunduğum yer zaten turizm ile geçiniyor yani para birazcık b+k)

(liseli diyecek troller çıkacaktır evet liseliyim sormadan cevaplayayım)

arkadaşın fiyatlarını ortamını vs bilemiyorum 14 için 60 iyidr birkaç içeçek dahil
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    var müşteriler için ana pcde film müzik diğer begelerini geçiçe saklaması için hdd mevcut
  • Akinsoft u lisanslı mi kullanıyon

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    evet filtrede lisanslı
  • Yere düşen bayram harçlıklarını ne yapıyorsunuz

• Dükkanda unutulan parayı bekletirim belli sure ondan sonra kaybolan paraların yanına koyarım 4 5 ay snnda hepsini birine veririm . İhtiyaç sahibi olmasına dikkat ederim özellikle cafeme gelen çocuk vs vermem ki para geri donmesin

• Yıllık mı ücret veriyorsunuz yoksa ömürlük mu?

ne için acaba ?

a ozur dilerim lisanlar ömürlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E90F2B1F7 -- 14 Eylül 2016; 11:29:56 >
  • Kaç tb arsiviniz var acaba? Film müzik dizi? Birde müşterileriniz çoğunlukla ne için gelir? İnternet sörf? Oyun? Vs

tb olarak arşiv yapmıyorum cunku ağı şişirme durumu var 80 gb kadar hdd içinde .

gelenler cıktı + oyun (genc kısım ) + orta yaş ve uzeri az müşterim var onlarda faceye girer ve gider .
  • Yere düşen veledleri ne yapıyorsunuz

• Cocuğunu dayakla net cafeden çıkartan oluyor mu?
  • Isparta da bir Cafe de 1 tb lik anime arşivi gördüm ayricana yabancı dizi ve son çıkan film arşivi de çok iyiydi. Ağda bir şişme söz konusu değildi ama
    Çıktı kaç kuruş hocam

• Eppek sanıp yiyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.