selam arkadaşlar sitede biraz arama yaptım ama, yazılan öneriler eski tarkhli olduğu için sistemler güncelliğini kaybetmiş, 15-20 maknalı bir cafe için nasıl bir sistem onerirsiniz, şu an cafelerde oynanan güncel oyunlar nelerdir, bunların yanında önereceğiiz antivirus ve cafe yonetim programlarınada ihtiyacım var, cevaplar için şimdiden teşekkürler...
haydi arkadaşlar yokmu bi öneri ?
konuyu yanlış yere açmışsın dostum
Yazılım Genel bölümünde aradığın soruya cevap bulabilirsin. Oraya taşıttırıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: metalkesh
selam arkadaşlar sitede biraz arama yaptım ama, yazılan öneriler eski tarkhli olduğu için sistemler güncelliğini kaybetmiş, 15-20 maknalı bir cafe için nasıl bir sistem onerirsiniz, şu an cafelerde oynanan güncel oyunlar nelerdir, bunların yanında önereceğiiz antivirus ve cafe yonetim programlarınada ihtiyacım var, cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Maliyetine bağlı sistemler siz paradan haber verin.. CD satan arkadaslara sorarsanız en çok satılan oyunları size tavsiye eder. Antivirüs olarak AVAST tavsiyemdir.
ne tür bi yer olacağına bağlı çok donanımlı cafelerde var ucuz yollularda günümüz oyunları malüm sen ne istediğini yazacaksın öneriler gelecek ama burası teknik yardım konunun asıl yeri değil yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme