Şimdi Ara

internet cafede facebook kamera sorunu ÇÖZÜLEMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
65.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    130 bilgisayarlı bir cafem var bu bilgisayarların içinde 3 farklı sistem var
    20 kadar bilgisayarda windows 7 işletim sistemi kalanında ise xp yüklü

öncelikle başta hiçbir sıkıntı yoktu
    windows 7 işletim sistemli bilgisayarlara uzun zamandır bakım yapmıyordum başta chrome 12.x versiyonunda kalmış (belki 1 sene güncellenmemişti)

chrome - mozilla - flash playerler - java - shockwave - adobe air - skype ve facebook video calling programlarını silip bir güzel en son versiyonlarını indirip yükledim

şimdi güncellediğim bilgisayarda facebooktan görüntülü konuşma yapmaya çalıştığında kendimi ters görüyorum ama karşı taraf beni normal görüyor
    kamera ayarlarından vertical zımbırtısını tıkladığımda bende düzeliyor bu kez karşı beni ters görüyor

kameram = a4-tech pk-635M

ekran kartı driveri kamera ile çakışıyor olabilir dediler komple bilgisayarın tüm driverleri güncelledim (kamera da dahil)

belki bir hafta yoğun olarak araştırdım denedim yapmadığım şey kalmadı (kamerayı ters çevirmeyi de denedim tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :))

Allahtan 20 bilgisayarın tamamını güncellemedim 2 - 3 tanesi bu sekil eskilerden bir tane daha açıp bu güncellediklerimi tek tek yeniden güncelleyeyip her bir programı güncellediğim de
    faceden kamera açıp test ettim hangisinde kamera bozulup ters dönecek diye
    en son facebook video calling programını 2.0.0.447 versiyonuna güncellediğim de kamera ters döndü
    defalarca format atıp yeniden denedim ne yaptıysam düzelmedi
    bu arada a4 tech in kamere programını açtıımda kamera normal düz gösteriyor ve aynı şekilde skype den görüştüğümde skype de normal
    sadece bu facebook video calling 2.0.0.447 programını yüklediğim her windows 7 makina kamerası ters gösteriyor

sonuç olarak bilgisayar xp yükledim yine windows 7 de yüklediğim tüm güncellemeleri xpye de yükledim sorun yok ama belki göremediğim küçük bir sorun yüzünden bilgisayarlara format atmak istemiyorum daha doğrusu xp ye çevirmek sorun değil ama arada windows7 isteyen müşterilerde oluyor

yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler

• 2656 kişi görüntüledi 0 cevap var ? kimse yorum yapamıyor mu bu konuyla ilgili.. vay başıma gelenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hlkbzts

merhaba arkadaşlar,
    130 bilgisayarlı bir cafem var bu bilgisayarların içinde 3 farklı sistem var
    20 kadar bilgisayarda windows 7 işletim sistemi kalanında ise xp yüklü

öncelikle başta hiçbir sıkıntı yoktu
    windows 7 işletim sistemli bilgisayarlara uzun zamandır bakım yapmıyordum başta chrome 12.x versiyonunda kalmış (belki 1 sene güncellenmemişti)

chrome - mozilla - flash playerler - java - shockwave - adobe air - skype ve facebook video calling programlarını silip bir güzel en son versiyonlarını indirip yükledim

şimdi güncellediğim bilgisayarda facebooktan görüntülü konuşma yapmaya çalıştığında kendimi ters görüyorum ama karşı taraf beni normal görüyor
    kamera ayarlarından vertical zımbırtısını tıkladığımda bende düzeliyor bu kez karşı beni ters görüyor

kameram = a4-tech pk-635M

ekran kartı driveri kamera ile çakışıyor olabilir dediler komple bilgisayarın tüm driverleri güncelledim (kamera da dahil)

belki bir hafta yoğun olarak araştırdım denedim yapmadığım şey kalmadı (kamerayı ters çevirmeyi de denedim tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :))

Allahtan 20 bilgisayarın tamamını güncellemedim 2 - 3 tanesi bu sekil eskilerden bir tane daha açıp bu güncellediklerimi tek tek yeniden güncelleyeyip her bir programı güncellediğim de
    faceden kamera açıp test ettim hangisinde kamera bozulup ters dönecek diye
    en son facebook video calling programını 2.0.0.447 versiyonuna güncellediğim de kamera ters döndü
    defalarca format atıp yeniden denedim ne yaptıysam düzelmedi
    bu arada a4 tech in kamere programını açtıımda kamera normal düz gösteriyor ve aynı şekilde skype den görüştüğümde skype de normal
    sadece bu facebook video calling 2.0.0.447 programını yüklediğim her windows 7 makina kamerası ters gösteriyor

sonuç olarak bilgisayar xp yükledim yine windows 7 de yüklediğim tüm güncellemeleri xpye de yükledim sorun yok ama belki göremediğim küçük bir sorun yüzünden bilgisayarlara format atmak istemiyorum daha doğrusu xp ye çevirmek sorun değil ama arada windows7 isteyen müşterilerde oluyor

yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler

130 bilgisayar mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bir cafe orası yav maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    3 hafta önce açıldı
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    WHATSAPP WEB VİDEO SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.