Şimdi Ara

İnternet de windows xp rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows xp formatı atıyım dedim demez olaydım, bir siteden indirdim tmm kolaycana indi dedim şimdi flasha boot edip format atayım dedim tam format atcak hata verdi, tekrar bir siteden indirdim bu seferde rar şifresi istiyor o dosyayı koyanda nasıl bir vijdan varsa şifreyide koymamış ... 2-3 saat geçti aradan ben hala windows xp arıyorum ve kac yılına gelmişiz hala bu işletim sistemini bizim türk sitelerinde nadir buluyoruz, bizim sitelerin cogu reklamdan geçilmiyor adamlar para için kendilerini satcaklar nerdeyse,http://www.turkhackteam.net/windows/918051-windows-xp-professional-sp3-32-bit-2013-hizli-indir.html.. işte download ettiğim bir site şifresini de koymamış beyfendi, şu son 2-3 saat windows xp arama yolunda yaptıgım herşeyin sonucunda elime tek geçen bilgisayarı daha da yavaşlattıgıdır, hakaret amaçlı yazmadım sadece bu yaşadıgım stresi paylaşmak istedim saatlerce arayıp da bulamadıgınız birşeyi hayal edin ve tam buldum dediğinizde aslında buldugunuz bazılarının tıklanmak için yaptıgı oyunlardan ibaretmiş..

• az bekle vercem yandex diskime imajı yukluyom linki pm atcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatdlk -- 19 Nisan 2014; 0:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatdlk

az bekle vercem yandex diskime imajı yukluyom linki pm atcam

Hocam gerek kalmadı windows 7 buldum attım formatı, saol ilgin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.