Şimdi Ara

internet download ettiğim için ihtarname geldi (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
20
Favori
130.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende zarf alan bahtsız bedevilerdenim , biraz araştırdım cd-dvd satan yerlere sordum sizin başınıza böyle bişey geldi mi diye , özellikle sordum hepsi torrent kullanıomuş durumdan bi çoğunun haberi yok ilk kez benden duyduklarını söylediler.Yengem Aselsan da çalışıyor orda çalışan birine de aynı zarf gelmiş , Aselsanın avukatına sordurttum durum nedir o eleman ne yapmış diye , avukat ödemek gerektiğini ama daha sonra parayı geri almak için dava açma hakkımız olduğunu söylemiş.Bende bu bilgiler ışığında gittim yatırdım.Gelen zarfta şöyle bir ibare var "10 gün içerisinde ödenmesi gerek" gibi "10 iş günü " yazmıyor burda da bi kandırmaca var sanırım , hafta sonları da dahil galiba 10 güne , benim hafta sonlarını çıktğm halde 11.gün yatırdım Banka çalışanı herkes 400 yatırmış istersen sen bi ara ona göre yatıralım şeklinde yönlendirdi.Altay hukuk Bürosunu aradım böle böle 19 eylülde aldım zarfı bugün 11.gün gibisinden konuştm. Adam çok labaliydi , yatır ya tamam 400 yatır gibisinden saçma saçma konuşuodu.Parayı yatıranlar bilir "digiprotect" in hesabına para yatırılıyor.Banka çalışanı havuzda baya para var dedi.Yani bi çok kişiye bileti kesiyolar.Aklıma takılan şu ,10 günü geçtiği halde 400 yatırdım.90 tl daha sonra faize biner mi ya da yatırmak mı gerekir ? onu bilmiorum."Film XXX di Performanse of the year 2011 " benim pc de öle bi film yok onu da diyim, ama eve giren çıkan belli olmaz arkadaşlardan indiren de olmuş olabilir.Yiyosa indirin Bi de bunun sonu yok ki bi çok şey indirdim film,oyun,albüm...bi zarf daha gelirse ödemeye gücüm yok , olurda gelirse ödemem zaten.Yarın ibraname için iletişime geçmeye çalışcam , sonucu yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcakmakk

Bende zarf alan bahtsız bedevilerdenim , biraz araştırdım cd-dvd satan yerlere sordum sizin başınıza böyle bişey geldi mi diye , özellikle sordum hepsi torrent kullanıomuş durumdan bi çoğunun haberi yok ilk kez benden duyduklarını söylediler.Yengem Aselsan da çalışıyor orda çalışan birine de aynı zarf gelmiş , Aselsanın avukatına sordurttum durum nedir o eleman ne yapmış diye , avukat ödemek gerektiğini ama daha sonra parayı geri almak için dava açma hakkımız olduğunu söylemiş.Bende bu bilgiler ışığında gittim yatırdım.Gelen zarfta şöyle bir ibare var "10 gün içerisinde ödenmesi gerek" gibi "10 iş günü " yazmıyor burda da bi kandırmaca var sanırım , hafta sonları da dahil galiba 10 güne , benim hafta sonlarını çıktğm halde 11.gün yatırdım Banka çalışanı herkes 400 yatırmış istersen sen bi ara ona göre yatıralım şeklinde yönlendirdi.Altay hukuk Bürosunu aradım böle böle 19 eylülde aldım zarfı bugün 11.gün gibisinden konuştm. Adam çok labaliydi , yatır ya tamam 400 yatır gibisinden saçma saçma konuşuodu.Parayı yatıranlar bilir "digiprotect" in hesabına para yatırılıyor.Banka çalışanı havuzda baya para var dedi.Yani bi çok kişiye bileti kesiyolar.Aklıma takılan şu ,10 günü geçtiği halde 400 yatırdım.90 tl daha sonra faize biner mi ya da yatırmak mı gerekir ? onu bilmiorum."Film XXX di Performanse of the year 2011 " benim pc de öle bi film yok onu da diyim, ama eve giren çıkan belli olmaz arkadaşlardan indiren de olmuş olabilir.Yiyosa indirin Bi de bunun sonu yok ki bi çok şey indirdim film,oyun,albüm...bi zarf daha gelirse ödemeye gücüm yok , olurda gelirse ödemem zaten.Yarın ibraname için iletişime geçmeye çalışcam , sonucu yazarım

ihbarnameyi bekliyoruz. kaşeli-imzalı mı isteyeceksiniz yoksa e-mail ile mi?
  • para yatıran arkadaşların anlattıkları, hukuk bürosunun kendilerini zorlayan soruları cevapsız bırakması, para pul işlerinin gelişigüzel yapılması vs. insanların korkularını kullanmaktan başka bir şey yapmıyorlarmış hissi veriyor bana. ah sorduklarıma çıkıp delikanlı gibi cevap verebilseler...
  • Ekşi sözlükte yazmışlar sanırım biri google'dan tercüme ettirmiş

hukuki olarak bilgim yok ama gerçekten para almak için yapılan düzenbazlık olma ihtimali çok yüksek. Benim arkadaşa da aynısı olmuş hatta bankadakilerde havuzda çok para var demişler. Çoğu kişi yatırmış anlaşılan. 400 lira kimisi için az gelebilir ama bence çok para ve bu paralar sonucunda karşı taraf baya bir gelir elde etti. Tabi bu benim kendimce görüşüm. Ayrıca yazılı ve görsel medyada bu olay hiç çıktı mı ? Ben hiç görmedim burasıda ilginç. Her şeyi haber yapan basın bunu niye yapmadı
  • 400 lira bence de çok. bir de bu para masraflar için alınıyor. yani telif hakları için değil...
  • Kasim ayinda ihbarname giden bi arkadasla iletisime gecmeyi basardim yatirmamis arkadas hala ses yok dedi gelen giden posta falan olmadi dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamcilar

Kasim ayinda ihbarname giden bi arkadasla iletisime gecmeyi basardim yatirmamis arkadas hala ses yok dedi gelen giden posta falan olmadi dedi

keşke bu konuya yönlendirseydin ...bide buraya yazsa iyi olurdu :=) ((inanmadığımdan değil rahatlamak için ;) )) ... çünkü yakın bi zamanda ben ankara ya gitmeyi düşünüyorum iş kurs falan filan için ve ben gittikten sonra zarf fala ngelirse diye düşünmeden de edemiyorum ...
  • gecen hafta bnde ıhtarname aldım altay hukuk burosundan ,once kararsızdım sımdı kesınlıkle yatırmayı dusunmuyorum ama yınede merak edıyorum sonuc ne olacak :D burdan takıp edıyorum daha oncekı aylardan yatıran ve yatırmayan arkdslardan haber beklıyorum
  • yatirdiktan sonra düzgün bir cevap alan yok forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

yatirdiktan sonra düzgün bir cevap alan yok forumda.

yatırdıktan sonra ibraname yi alan var ...mesajına fotosunuda eklemişti ;) önceki sayfalarda mevcut ...
  • yatırmadım ve nerdeyse 1 ay geçti ses seda yok hala, aldıklarını alıp alamadıklarına bişey yapmıyorlar galiba
  • bende yatırmadım bugun 16. yada 17. gün bakalım ne olacak olmadı burdaki diğer magdur arkadaslarla örgütlenip beraber hareket ederiz
  • bizim millleti fena kekliyolar:dd
  • quote:

Orijinalden alıntı: estimable92

bizim millleti fena kekliyolar:dd

banada öyle geldi :).... bana zarf geldi ve ben çok daha gelmesini bekliyodum 1 ay geçti başka gelen olmadı ... parayı yatırdım o konuda da bi ses çıkmadı hukuk bürosundan ben daha olayı zorlamıyom zarf gelirsede hiç bişi yapmam ne par ayatırırım nede birilerini arayıp bu ne falan diye sormıycam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

quote:

yatırdıktan sonra ibraname yi alan var ...mesajına fotosunuda eklemişti ;) önceki sayfalarda mevcut ...

ben mi göremiyorum? işyerindeki bilgisaylar filtreli de...
  • quote:

quote:

quote:

paylaşmıştı, gördüydüm ibranamenin asıl bi şey olduğunu ;) ama hangi sayfadaydı onu hatırlamıyorum :S

(sadece fotonun linkini koymuşta olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 10 Ekim 2011; 20:08:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

paylaşmıştı, gördüydüm ibranamenin asıl bi şey olduğunu ;) ama hangi sayfadaydı onu hatırlamıyorum :S

(sadece fotonun linkini koymuşta olabilir)

20 Eylül 2011; 8:54:47 tarih saatli mesajımda ben koymuştum 9. sayfada, ocak ayında gelen ihtarnameye dair ödeme yaptıktan sonra almıştım, aynı hukuk bürosu değil yalnız, bu büronun formatı ve yazdıkları biraz farklı olabilir...

Ödeme yapıldıktan 2 gün sonra elimdeydi, ödeme yapanlar bu yazının peşini bırakmasın, sonra ödeme yapılmadığına dair iddia olursa sıkıntı yaratır, en azından elinizde banka dekontundan başka bir belge olmasında fayda var.
  • Yaw okadar şey indirdimi indirmediğim şey kalmadı bana nie gelmiyo arkadaş:DD kullanmadığım program indirmediğim şey kalmamıştır ha gelirsede bişey olamaz almanya kimki?:D ta almanyadan hacizmi gelicek evime ahahahjahahaahaahaza:DDd
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Yaw okadar şey indirdimi indirmediğim şey kalmadı bana nie gelmiyo arkadaş:DD kullanmadığım program indirmediğim şey kalmamıştır ha gelirsede bişey olamaz almanya kimki?:D ta almanyadan hacizmi gelicek evime ahahahjahahaahaahaza:DDd

indirmediğin şey kalmadı diyosunuzda, benim kadar download yapma ihtimaliniz yok (hatta aylık download rekoru kırmak için aynı oyunu 3-4 kez indirip sildiydim :D -ki oynamadımda zaten-) bende daha çok şey gelmesini bekliyodum ... ama haalaa başka gelen olmadı, anladığım kadarıyla digiprotect bazı şirketlerin telif hakkını koruyo hepsini değil yani eğer indirdikleriniz bu şirketlerin üünü değilse sorun yok (şimdilik)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Yaw okadar şey indirdimi indirmediğim şey kalmadı bana nie gelmiyo arkadaş:DD kullanmadığım program indirmediğim şey kalmamıştır ha gelirsede bişey olamaz almanya kimki?:D ta almanyadan hacizmi gelicek evime ahahahjahahaahaahaza:DDd

indirmediğin şey kalmadı diyosunuzda, benim kadar download yapma ihtimaliniz yok (hatta aylık download rekoru kırmak için aynı oyunu 3-4 kez indirip sildiydim :D -ki oynamadımda zaten-) bende daha çok şey gelmesini bekliyodum ... ama haalaa başka gelen olmadı, anladığım kadarıyla digiprotect bazı şirketlerin telif hakkını koruyo hepsini değil yani eğer indirdikleriniz bu şirketlerin üünü değilse sorun yok (şimdilik)

Korunan dosyalara yada yem olarak koyulmus dosyalara denk gelinmedigi takdirde bi skinti cikmiyormus.Bildigin olta atiyolar yemi kaparsan basiyolar ihtarnameyi :S
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.