Şimdi Ara

internet download ettiğim için ihtarname geldi (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.032
Cevap
20
Favori
130.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de sadece alman film yada müzikleri ile ilgili bir olay sanırım. o yüzden arkadaşların dediği gibi denk gelme olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

bir de sadece alman film yada müzikleri ile ilgili bir olay sanırım. o yüzden arkadaşların dediği gibi denk gelme olayı.

yook sadece alman filmleri ile alakalı değil :) abd yapımlı filmlerde var;)
  • hadi ya? o zaman tahmin ettiğimden daha çok kişiye gitti ihbarnameler. daha da gidecek demekki.
  • bu ihtarname gelenlerin msj sayısı neden 1-2-3-4-5-6 diye gidiyo:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

bu ihtarname gelenlerin msj sayısı neden 1-2-3-4-5-6 diye gidiyo:D

bence büyük kısmı eline ihtarnameyi aldığında internette bir arama yapıyor ve çıkan ilk sonuçlardan biri olarak buraya gelip meramını anlatmaya çalışıyor da ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

bence büyük kısmı eline ihtarnameyi aldığında internette bir arama yapıyor ve çıkan ilk sonuçlardan biri olarak buraya gelip meramını anlatmaya çalışıyor da ondan

merak etme banada geldi mesajlara bakabilirsin olay gerçek yani fotolarıda koydum ... @suicide ın dediği doğru ayrıca hukuk bürosunun buraya bakıp bilgi alma ihtimalide olduğu için böyle bi yolada başvuranlar olabilir ...
  • quote:

Gelme sebebi sakat olduğu için kimliklerini ifşa etmek istemiyorlardır belki de. Benim pek umurumda değil olayda gerçek. Gerçek ama koftiden işte anlattık sayfalardır. Ödemiyoruz sizde ödemeyin.
  • daha gelen giden zarf yo kgaliba :) ... bi daha arayıp soranda olmadı ödeme yapmayanlara galiba?
  • konu yavaş yavaş hortluk vaziyete gelmeye başladı herhalde?
  • beylr bana geleli 1 ay olmuştu henüz bişey yok ödemedim yani.
  • bende yakın zamanda ankara ya geçicem ... bizimkilere derim zarf gelirse çöpe atın :P arayıp sormuyolar nasıl olsa ... ((ama biri dalga dalga göndeildiğinide yazmıştı diye hatırlıyorum...görücez...))
  • zarfın kimden geldiği belli olacaktır taahhütlü gönderirlerse. bu durumda teslim almazlarsa daha iyi değil mi?
  • kapıda zarfı kabul etmeyince kabul edilmedi gibi bi not düşülüyodur ki bu kötü olurdu sanırım ... sonuçta zarfı almak lazım ... zarf ın kimden geldiği derkende ney ikasdettiniz anlamadım (00:30 olmuş saat uykumda var biraz :D ) zarf hukuk bürosundan geldiği gözüküyo zaten ihtarname diye elinize tutuşturuyo postacı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

kapıda zarfı kabul etmeyince kabul edilmedi gibi bi not düşülüyodur ki bu kötü olurdu sanırım ... sonuçta zarfı almak lazım ... zarf ın kimden geldiği derkende ney ikasdettiniz anlamadım (00:30 olmuş saat uykumda var biraz :D ) zarf hukuk bürosundan geldiği gözüküyo zaten ihtarname diye elinize tutuşturuyo postacı...

demek istediğim şu; bende alışkanlıktır, kargo dahi olsa imza atmadan önce beklediğim birşey olup-olmadığına, kimden, nereden geldiğine bakar öyle teslim alırım. eğer olaki önceki sayfalarda geçen hukuk bürosundan gelirse teslim almam, hatta zarfta yazan kişinin olmadığını, kendisinin alması gerektiğini söylerim. noter kanalı ile gönderilmediği sürece bunu yaparım.
  • eve bi fatura gönderdiler (digiprotect tr şubesinden) ... 400 tl yatırdığımı söylüyo (61 tl si kdv imiş ...) açıklama kısmına "hizmet bedeli" olarak 339 tl + kdv ile toplam 400 tl yazmışlar ... ama işin ilginç olanı ben parayı 21 eylülde falan yatırdım ve bu faturanın sağ üst köşesinde "düzenlenme tarihi" olarak 12.09.2011 yazıyo bu nasıl oluyo?? ben parayı yatırmadan önce fatura hazırlamışlar? (zarfın üstünde isepostacıalrın bastığı damga 24ekim2011 de postaya verilmiş gözüküyo... ama fatura tarihi ben para yatırmadan 9 gün önce düzenlendi diye gözüküyo garip çok çok garip geldi bana :S...bi beyaz asıl fatura bida altında mavi kopyası gibi orjinaline zımbalanmış aynı şeylerin yazdığı kağıtlar ikisinde de kaşe ve imza var ...
  • arkadaşlar şu ihbarname gelen kişiler ,eğer hatırlayabiliyorsa, hangi dosyaları nereden çektikleirni söyleyeiblirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

arkadaşlar şu ihbarname gelen kişiler ,eğer hatırlayabiliyorsa, hangi dosyaları nereden çektikleirni söyleyeiblirler mi?

ben dosyayı bi torrent sitesinden çektim üyük ihtimal "rarbg"
  • bi torrent sitesi değil baya baya adlarını yazmanızı istmeiştim hatta bu paylaşımı yapan üyeyi de yazarsanız en azından bi iz sürülebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bi torrent sitesi değil baya baya adlarını yazmanızı istmeiştim hatta bu paylaşımı yapan üyeyi de yazarsanız en azından bi iz sürülebilir

gelen zarfta dosya adı olsada indirme zamanı 1 yıl öncesi olduğu için hangi siteden hangi boyutta olanı indirmiş (bi film farklı kodlanınca bi çok farklı boyutlu versiyonu oluyo) hatırlamak zor ...
  • eğer gerçekten tuzakli dosya varsa 1-2 tane olacağını sanmıyorum.hatta yenileri ekleniyor da olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.