Şimdi Ara

internet download ettiğim için ihtarname geldi (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
20
Favori
130.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 28 Şubat 2012; 16:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

300 tl 5 taksit olacak sekilde bölsünler , pazarlık yap derim..Avukat tutsan sana daha külfetli gelecek zaten.

ne akıl ama neden adam para ödesin? avukata kimi vermişler hiç konuyu okudunmu yoksa bu paraları isteyen avukatlık bürosunun elemanımısn arkadaş ?
  • yazdım, sildim değmez ..

@pc-kolog

Dediğim gibi bir şekilde ara yol en mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 28 Şubat 2012; 15:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc-kolog

internet download ettiğim için ihtarname geldi

Arkadaşlar, ihbanameye göre suçu benim işlediğimi öne süren bu hukuk bürosu 15.08.2011'de ismimi tespit etmiş. Suçu işleyeni tespit ettikten 6 ay içerisinde de dava açma hakları varmış internette okuduğuma göre. Yani son dava açma günü 15.02.2012. Bana bu ihbarname 22.02.2012'de geldi ve 10 gün içerisinde parayı ödeyin, yoksa mahkemeye gideriz diyorlar. Kanunen süreleri dolmuş değil mi, yani şuan iddia ettikleri suçun zaten düşmüş olması gerekmez miA

Bir de herkes kendi elindeki ihbarnamedeki paylaştığımız iddia edilen dosyanın tarih ve saatini yazabilir mi? Aynı mıdır veya bir sistemizasyon falan var mıdır acaba diye bir kurt düştü içime de. Benimki eklediğim resimde mevcut.

bize gelenin aynısı . Ya bunu sallama bile . Çünkü Armen Van Buuren diye bir sanatçı yok . Adamlar cahil ve cahillikleriyl para kazanma peşinde.

facebookda da yazdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

300 tl 5 taksit olacak sekilde bölsünler , pazarlık yap derim..Avukat tutsan sana daha külfetli gelecek zaten.

Sen neden hemen para ödemesi için adamı diretiyorsun onu anlamadım .
  • işin kötü yönü telefon ve internet şirketleirmiz bizim tel nolarımızı isimlerimizi ve oturduğumuz yerlerin bilgisini diğer şirketlere satıyor.yeni telefon ve cep telefonu abonesi olum hastaneler arıyor digiturk arıyor dsmart arıyor...bu ne böyle bi şekilde onlarda almıştır.
  • Daha önce de konuya yazdığım gibi bence ödemeyin. Bu firmalar para koparmaya çalışıyor. Aynı dertten muzdarip bir arkadaş parayı ödememiş (aşağıda link var), konu da kapanmış gitmiş. Biraz göz korkutmayla alakalı bir şey. Ha tabii gene de mecbur kalmadıkça public trackerlerdan download yapmayın ve peerblock programını bilgisayarınıza yükleyin.

forum.torrentdestek.net
    torrentdestek.net - Bu web sitesi satılıktır! - torrentdestek Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://forum.torrentdestek.net/yardim/1752-internet-den-ceza-gelmis-eve-oha.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

işin kötü yönü telefon ve internet şirketleirmiz bizim tel nolarımızı isimlerimizi ve oturduğumuz yerlerin bilgisini diğer şirketlere satıyor.yeni telefon ve cep telefonu abonesi olum hastaneler arıyor digiturk arıyor dsmart arıyor...bu ne böyle bi şekilde onlarda almıştır.

Aynen öle bizlerin bilgileri ortalıkta dolaşıyor eskiden üye oldugumuz siteler satıyordu mail adreslerimizi şimdi normal adreslerimiz ve cep numaralaırımız elden ele doşalıyor yasal boşluk olmalı ki bu kadar rahatlar
  • bana da geldi bulgurcu avukatlık bürodan aradım kız cıktı bir tane aradıgım telefondan geri aradılar saracaklar galiba
  • merhaba arkadaslar bir kacgundur burda yazilanlari okuyorum malesef banada 3 adet ihbarname geldi bugun avukatla gorustum yatirmami tavsiye eti yatirmadigim takdirde dava acila bilecegi yada hakimin yada savcinin davayi kabul etmeye bilecegini soyledi 2010 senesinde olan bir seylerin simdi suc olmasi ne garip bir durum ben ne olursa olsun yatirmamayi dusunuyorum acilan davayi kazana bilirimde kaybede bilirimde avukatin dedigi neten lisansli yani bir ucret karsiligi satiliyorsa kesinlikle bir cezasi var dedi bakalim ne olcak durumlari burdan gelisme oldukca duyuracagim malesef bizleri koruyan bir sey yok katileri bile korunan bir melekte biz madurlara sahip cikan yok 2010 tarihinde bu fiilerin suc oldugunu bilsem 2011 de yaparmiyim ben bu hareketi kesinlikle yapmam avukat burosundan arayacaklar bugun yarin mahkemye verin deyecem para odeyecek durumum yok allah sonumuzu hayir etsin netin durumu cok kotu yakinda hersey suc sayilmazsa cok iyi indirimlere dikat edin arkadaslar torent emula aglarini cok iyi takip ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanturk -- 29 Şubat 2012; 15:16:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanturk

merhaba arkadaslar bir kacgundur burda yazilanlari okuyorum malesef banada 3 adet ihbarname geldi bugun avukatla gorustum yatirmami tavsiye eti yatirmadigim takdirde dava acila bilecegi yada hakimin yada savcinin davayi kabul etmeye bilecegini soyledi 2010 senesinde olan bir seylerin simdi suc olmasi ne garip bir durum ben ne olursa olsun yatirmamayi dusunuyorum acilan davayi kazana bilirimde kaybede bilirimde avukatin dedigi neten lisansli yani bir ucret karsiligi satiliyorsa kesinlikle bir cezasi var dedi bakalim ne olcak durumlari burdan gelisme oldukca duyuracagim malesef bizleri koruyan bir sey yok katileri bile korunan bir melekte biz madurlara sahip cikan yok 2010 tarihinde bu fiilerin suc oldugunu bilsem 2011 de yaparmiyim ben bu hareketi kesinlikle yapmam avukat burosundan arayacaklar bugun yarin mahkemye verin deyecem para odeyecek durumum yok allah sonumuzu hayir etsin netin durumu cok kotu yakinda hersey suc sayilmazsa cok iyi indirimlere dikat edin arkadaslar torent emula aglarini cok iyi takip ediyorlar

Arkadaş o kişi gerçekten avukat olsaydı işini bilen paranın avukatın hesaba numarasına yatırılmıyacağını söylerdi. Sen para yatırdın orada okudun mu her hakkı saklı kalacak diyor yani adamlar sana sonradan dayatma yapmıyacağına dair kesin bilgi yok Avukatın hesap numarasına yatırırken bir de TC no vereceksin oh adamların bi bilmediği babanemizin kızlık soyadı kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alterforbes -- 29 Şubat 2012; 16:06:29 >
  • alterforbes

http://www.arminvanbuuren.com/

o zaman bu kim bana soylermisin ????

"Armin van Buuren has been named number one in the prestigious DJ MAG Top 100 poll four times in a row, in 2007, 2008, 2009 and 2010"

bu arkadaş avrupanın en baba DJ'lerinden sanırım bu tur muzigi dinlemediginden bu isimden haberin yok diyecem
    de google da arama yapmayıda mı bilmiyorsun canım kardeşim

montevo, bu konuda haklısın bende dijiturk varsa d-smartdan, yada telsim varsa turkcell den reklam geliyor
    hatta internetde dolaşan abudik iddia sitelerinden, ilac sitelerinden reklam geliyor. Ya hakikaten buna bir dur diyecek
    yokmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 29 Şubat 2012; 16:12:29 >
  • Armin van buuren var doğru fakat ihtarnamede "armen van buuren" yazılmış. Resmi bir belge için yapılmayacak bir hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alterforbes

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanturk

merhaba arkadaslar bir kacgundur burda yazilanlari okuyorum malesef banada 3 adet ihbarname geldi bugun avukatla gorustum yatirmami tavsiye eti yatirmadigim takdirde dava acila bilecegi yada hakimin yada savcinin davayi kabul etmeye bilecegini soyledi 2010 senesinde olan bir seylerin simdi suc olmasi ne garip bir durum ben ne olursa olsun yatirmamayi dusunuyorum acilan davayi kazana bilirimde kaybede bilirimde avukatin dedigi neten lisansli yani bir ucret karsiligi satiliyorsa kesinlikle bir cezasi var dedi bakalim ne olcak durumlari burdan gelisme oldukca duyuracagim malesef bizleri koruyan bir sey yok katileri bile korunan bir melekte biz madurlara sahip cikan yok 2010 tarihinde bu fiilerin suc oldugunu bilsem 2011 de yaparmiyim ben bu hareketi kesinlikle yapmam avukat burosundan arayacaklar bugun yarin mahkemye verin deyecem para odeyecek durumum yok allah sonumuzu hayir etsin netin durumu cok kotu yakinda hersey suc sayilmazsa cok iyi indirimlere dikat edin arkadaslar torent emula aglarini cok iyi takip ediyorlar

Arkadaş o kişi gerçekten avukat olsaydı işini bilen paranın avukatın hesaba numarasına yatırılmıyacağını söylerdi. Sen para yatırdın orada okudun mu her hakkı saklı kalacak diyor yani adamlar sana sonradan dayatma yapmıyacağına dair kesin bilgi yok Avukatın hesap numarasına yatırırken bir de TC no vereceksin oh adamların bi bilmediği babanemizin kızlık soyadı kalacak.

bürodan avukatla gorusmedim tanidik bir avukatla gorüstum burodan arayan burcu adinda bir calisan avukatlik bürosundan arayanlar parayi yatirmami istiyor ben herseyi goze aldim batarsam batacam artik sonunda ne olcak gorecegiz 3 dosya var ucu icinde ayri ayri suc duyurusunda bulunurlar uc ayri dava acarlar bu ulkede bizim hakli oldugumuzu gorecek mutlaka bir hakim bir savci vardir ben hakim ve savcilarimiza guveniyorum ceza gelirsede yapacak birsey yok anca alman firmasini zengin ederiz alaman ekonomisini biz turkler kurtaririz artik herseyin hayirlisi olsun
  • rienhardt, kardeş resmi yazıda olsa yazım hatası olabilir, benim vatandaşlık cuzdanımda soyadımda Ç yazılmış ama babamda Ç degil C
    yazılı bu hata cok onemlidir mesela, adam ölüp gitse zırnık alamazsın, ama bu tur ihtarnamelerde yazım hataları pek onemsenmez.
    Ayrıca download/upload olayı ciddi şekilde risk teşkil etmeye basladı ben bugun itibariyle paylaşımı bitirdim (warez konusunda).
    Gunde 40 topik ac gelen para hafta 5$ bile degil, ya ben onlara haftada 20$ verem adam gibi saysınlar satışları sevabına.
    neyse sonucta tum herseyi ucurdum. Ayrıca film cekerken de daima once rdp e indiriyorum hostdan oradan da vpn ile kendi pc'me cekiyorum.
    RDP sahibi cok yakın bir arkadaş, 15 gunde bir tum makinelere format cekiyor (zaten 40 uyesi var). Ayrıca turkce filmlesi ise cekmiyorum
    dogrudan sinemada izliyorum. Cok kotuysede gitmiyorum oluyor bitiyor.
  • Haklısın fakat birden fazla kişide aynı harf hatası ihtarnamelerin toplu bir şekilde hazırlandığını gösterir. Bu çok önemli bence, sadece isim soyisim ve IP değiştirip herkese yollamışlar.
  • adam senin o ip adresinden indirdiğinin logunu tutmuş belkide screen shot almış. bu deliller savcılık kanalıyla değil bu digi bilmemne şirketi tarafından kendi bilgisayarları üzerinde alınmış gözüküyor. acıkcası bunun delil olarak gösterilebilineceğini düşünmüyorum bi numara çıkmaz bu işten. ozaman bende kendi bilgisayarımda log tutayım saga sola dava açayım benim ürünümü indiriyolar diye ne malum log dosyalarıyla oynamadığım davayı acanda kanıtı toplayanda benim.

sen bilgisayarından yok et dosyaları tamamdır. gercekten sil ama.http://eraser.heidi.ie/ bu tarz bir program kullan bir halt kanıtlayamazlar.
  • hele birde internetin kablosuz ise , sifremi hacklemişler ben indirmedim komşuları arayın diye
    komşuları suclarsan sorun cozulur sanırım (ama apartmandan taşınmak zorunda kalabilirsin)
  • ben sıkıldım bu işte arayıp duruyorlar cepten aradım hemen ertesi gün geri aradılar
    sonuç ne olacak nedir bunun mantıgı ihbarnemeyi gördün işte para vermezsen dava acarız mı yani
  • walla bende cok merak ediyorum sucluysak neden direk mahkemeye gidilmiyor bugun gitigim avukat ortada mahkeme sonucu yok diyor bu acikca jantasla para toplamak benim anlamadigim filimlerin telif haklari en az 1500 tl iken neden bizden 500 tl isteniyo fikri ve sinayi mahkemesi kararlarini goren varmi o mahkemede ne dendi onemlisi avrupada uyari veriliyor bizde neden yok bu uyarilar direk ceza vermek neden birinin hakkini koruyalim derken bizler mahdur ediliyoruz burda indirme yaparken acik acik suc isledigini kac kisi biliyordu ben kesinlikle bilmiyordum teblikatlari aldigim anda suc isledigimi ogrendim bu simdi adletmi
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.