Bildirim
Internet Download Manager'de hız sınırlaması yapmak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
eğer 5.12 üzeri kullanıyorsan
saatin yanında bulunan idman simgesi üzerinde sağa tıkla speed limiter seçeneğinden ve yukarıdaki seçeneklerden indirilenler kısmına tııklayıp aynı yeri görebilirsin..
saygılar...
aşağıdaki gibi...
http://img94.yukle.tc/image.php?id=5458idman.JPG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 2 Şubat 2008; 17:47:44 > -
çok teşekkürler, çok sağolun -
rica ederim
yardımcı olduysam ne mutlu bana
ii akşamlar.. -
google da "idm hız sınırlama" diye aratıyorum ve bu sayfa karşıma çıkıyor bende sorunumu çözüyorum.
Seni seviyorum DH
Not: bu mesajın hort gibi bir amacı yoktur -
formula01 mesajı 2008 de yazmışsın şimdi işime yaradı.
Çok teşekkürler.... -
aynen bende yazmadan geçemicem, idm bütün hızı süpürge gibi downloada çekiyor arada nette gezemiyorsun. bikaç kbps ayırdım da iyi oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakani85 -- 2 Şubat 2011; 18:09:45 > -
arkadaşlar bişey sorcam benm indirme 20-30 larda gezio ve bi tane sunucu oluyo bana yardım edin nasıl daha hızlı indiririm -
ben bu programla microsoft store uygulamasına hız sınırı koyamaz mıyım?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- comnet fiyat
- wan bağlantısı kesildi ne demek
- gıbırnet referans kodu
- yukaridaki tutar hesabiniza borç/alacak kaydedilmiştir ne demek
- turkcell superbox mavi ışık neden yanar
- wifi hızlandırma
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- kapanan hat nasıl açılır
- vodafone redbox
- en hızlı internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X