Sevgili arkadaşlar rapid üyeliğim var. Dedim dün gece koyayım takip edeyim. Günü gününe 5gb yapayım dedim. Soruma gelecek olursam kendi bilgiğimle programda ayar yaptım fazla yazmasın diye. Forumda okudumda ayar yapmazsan fazla yazar diye. Her neyse şimdi baktım 3.1 gb inmiş. Ama rapidin sayfasında 3.5 gb indi gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ayarı varmıdır? Ayarını gösterebilirmisiniz?
400 mb farkı düzeltebileceğini sanmıyorum.
Bir daha tekrarlanmaması için ne yapmam gerekir.
Bu tür "küçük miktardaki" fazlalıklar başka bir download manager kullanmanızdan kaynaklanmaktadır. Zaten yeterince makul bir fark söz konusu.
400 mb makul bir farmı bilmiyorum ama olmaması gerekir diye düşünüyorumda ondan şey ettim.
flashget vs dosyaları parçalara bölerek indirir. ayarlardan dosyayı 1 parça halinde indirmesi şeklinde ayarla. böyle ayarlarsan aynı anda kaç dosya çekersen çek düzgün yazması lazım. ama 1 dosyayı 1 parça halinde indirmelisin. mesela 5 dosyayı aynı anda böyle indiriyorsan sorun yok. ama her dosyayı 5 parçaya bölerse 5x5=25 bağlantı kurmuş olursun bu durumda fazla gösterebiliyor.
bunu yaptığın halde 400mb fazla gösteriyorsa ki olabilir sorun AZ demektir. çünkü dosyaları bölerek indirdiğinde 400mb değil çok daha fazla kota gidebiliyor.
Ozaman dediğiniz gibi pek bi sorun yok. Bende bütün ayarları 1 olarak ayarladım ne ayar varsa. 116 da çekiyorum. Şuan iniyor hala 400 mb fazlalığı koruyor. Demek böyle yapmam lazımmış. İlgi alaka için hepinize teşekkürler.