Şimdi Ara

Internet Download Manager (IDM) En Güncel Sürüm Lisanslama ve Kullanımı - Detaylı Video Anlatımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlari hepinizi teker teker selamlıyorum. Bugünkü anlatımımda sizlere her bilgisayarın olmazsa olmaz programlarından birisi olan Internet Download Manager (IDM)'den bahsettim. Çoğumuzun bildiği IDM bir indirme yöneticisidir. Tarayıcıların indirme yöneticilerinin aşrı yetersiz ve kullanışsız olmasından ötürü geliştirilen IDM, halen piyasasının 1 numaralı programı olma özelliğini sürdürüyor. Haliyle de bu programa sahip olmanın bir bedeli var elbet.

Neden IDM? Dersek, başlıca sebepler şunlardır;

Dosyaları indirirken bölerek indirir bu sayede normalden en az 40% daha hızlı indirirsiniz.
    Dosyaları indirirken TCP/IP protokolünüz ve bağdaştırıcı ayarlarınıza göre en uygun değerleri belirler bu sayede normalden en az 25% daha hızlı indirirsiniz.
    Herhangi bir sayfadaki video veya müzik akışını indirebilirsiniz bu sayede dizi/film indirirken ne olduğunu bildiğiniz şeyi indirmenizi sağlar (en sevdiğim özelliği).
    Turbobit, Upload vs. tarzı sitelerden sürekli indirme yapabilmek için hesabınızı kaydeder ve kesintisiz indirme yapar.

Duraklama özelliği mevcuttur.

Internet Download Manager (IDM) En Güncel Sürüm Lisanslama ve Kullanımı - Detaylı Video Anlatımı

Yani anlayacağınız, çay getirmediği kaldı bir tek. Programımızı fulllerken şu adımları izleyeceğiz:

İnternet bağlantımızı kesiyoruz.
    Cihazımızda IDM yüklü ise bilgisayarımızdan tamamen kaldırıp yeniden başlatıyoruz.
    Yeniden başlattıktan sonra setup'ı kuruyoruz, kurduktan sonra sistem tepsisinden IDM'yi kapatıyoruz eğer açıksa.
    Ardından klasörün içindeki IDman.exe'yi kopyalayıp, IDM'yi kurduğumuz dizine yapıştırıp oradaki IDMan.exe ile değiştiriyoruz.
    Ve patch'i de yine IDM'nin kurulu olduğu dizine taşıyıp yönetici olarak açıyoruz ardından patch butonuna basıyoruz ve işlem tamamlanıyor.

Linklerimiz : ( 6.23 Build 12 'ye Güncellendi 23.05.2015)
    IDM Full 6. Sıradadır:http://ouo.io/tDiOj

Bir anlatımın daha sonuna geldik arkadaşlar, bir sonrakinde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.

Not: Bu makale ve video tamamen eğitim amaçlıdır. Programı beğendiyseniz satın alın. Patchledikten sonra doğacak hiçbir yasal sorumluluk Musileno'yu bağlamaz...

Copyright Musileno

2015

• Bu sacma linklerle ugrasmaya değmez
  • Daha basit bir bot kontrolünü geçemiyorsan programı nasıl full yapacaksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rar lı dosyanın şifresini konuda bulamadım
  • Orda belirttim aslında.
    2001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle dowloand sitelerini nereden buluyorsunuz? İndirme butonu her şey var arkadaş. Koy yandex google driver a herkes faydalansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.