Şimdi Ara

Xbox 360 Save Editor Tanımı ve Kullanımı(Resimli Anlatım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Save editor, sizin savenizin vauleleriyle(Kodlamalarıyla) oynayarak oyunda yapabilceğiniz şeyleri sizin savenizde yapmasıdır.Örneğin GTA IV'da paramızı çoğaltabilir,istediğimiz silahları verebilir vb. şeyler yapabiliriz.

Nasıl Kullanılır?

İlk önce bir harici belleğe ihtiyacımız var(Ben dahili hdd işine hiç girmiyorum çünkü transfer kit filan kafanız karışır.) Harici belleği x360 a takıp "System Settings" kısmına gelelim.Ordan da "Memory" kısmına gelip "USB Storage Device"ye tıklayıp "Configure Now"a tıklayın.Çıkan ekrandaki "Yes"e tıklayın.Sonra editlemek istediğiniz oyunun savesini az önce yapılandırdığınız harici belleğe atın.Şimdi ise harici belleğinizi pc'ye takın.

Sonra ise burdan Modio isimli program indiriyoruz.
    Şimdi dewww.xbox360iso.com 'a üye olup bu sayfaya giriyoruz.Sonra editleceğini oyunun ismini yazıp "Search"(ara)a tıklıyorz.Aradıktan sonra bulduğumuz editoru indiriyoruz(Her oyunun editoru bir olmaz.bunun için mutlaka varsa anlatım videosunu izleyin, yoksa anlatımı okuyun)

Ben Just Cause 2'yi ele alacağım(Just Cause 2 Save Game Editor'ü zaten Modio'nun içinde var)

Modio'yu kullanarak savenizi Masaüstüne çıkartın.

Şimdi ise editorumuzu açıp ayarlarımızı yapıp kapayalım.

Şimdi de savemizi açacağız.Modio'yu açıp "Open a Save"ye tıklayın.

Editlediğimiz saveyi flash diskimize atacağız şimdi de.Çıkan ekrandaki "Save to Device"ye tıklayalım.

Şimdi çıkan ekranda kendi profilinizi seçin(2 kez tıklayın.)

Lütfen bir yorumu çok görmeyin.Internet arızalı olduğu için 4,5 saat uğraştım bu konuyu açmak için.
    Savenizin Çöküş Yaşaması Veya Bozulmasından Sorumlu Değilim.
    Hiçbir İlegallik Yoktur.
    Bir Sorunuz Olursa: Saint_Burak@hotmail.com
    by Saint Burak

• dostum bu ban sebebebi değildir değilmi.çünkü ben yaptımda fw siz opnsolum var onlinede oynuyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.