Şimdi Ara

İNTERNET-DSMART-LİGTV ÜÇÜNE BİRDEN EN UYGUN FİYATA NASIL SAHİP OLABİLİRİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar bu her üç paketide yani İnternet tercihen 8 mb sınırsız, dsmart full veya maxi hd, ligtv almayı düşünüyorum. ve en ucuz nasıl sahip olabirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

Değerli arkadaşlar bu her üç paketide yani İnternet tercihen 8 mb sınırsız, dsmart full veya maxi hd, ligtv almayı düşünüyorum. ve en ucuz nasıl sahip olabirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Tam ben de böyle bir şey düşünüyordum.Eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ama cevaplayabilen yokki :) demekki böyle bir fırsat bulabilme ihtimalimiz yok. Çok yazık :(
  • d-smart ayrı bir kuruluş
    digiturk ayrı
    hepsini aynı anda almaazsınız.
  • quote:

Değerli arkadaşlar bu her üç paketide yani İnternet tercihen 8 mb sınırsız, dsmart full veya maxi hd, ligtv almayı düşünüyorum. ve en ucuz nasıl sahip olabirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

-- D-Smart en iyi fiyat Peşin ödemeli kampanyasında var 2 yıllık HD Full paket peşin fiyatına alırsın. 24 aya böldüğünde aylık ortalam 22 TL gibi bir rakam olur bundan daha ucuzu da yok.
    -- İnternet için ev telefonu var mı yok mu ona göre değişir. Eğer telefon yoksa TTNET Yalın internet kampanyası makul. Telefon varsa seçenek çok fazla var...
    -- Lig TV hakkında bilgim yok malesef...
  • quote:

lig tv yi en ucuz türksat üzerinden yıllık 399 tl + kurulum bedeli ödeyerek alabilirsin. herhangi bir digiturk bayisine gidip türksat üzerinden satın almak istediğini söyle yardımcı olurlar.
  • Bir taşla 3 kuşu vuramayacağız.2 Taşla 3 kuş vursak.Digitürk ü BİMEKS HD kampanyası ile gazete indirimli hallettim.D smartı da smart net ile halletmeyi düşünüyorum.Ttnete tahhütüm temmuzda bitti.Ttnette uygun kampanyada bulamadım.Teklifler sakat.Dsmartın ağustos kampanyasını bekliyorum.Yan komşum yıllardır kullanıyor çok memnun.Ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değerli arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bir araştırayım bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Bir taşla 3 kuşu vuramayacağız.2 Taşla 3 kuş vursak.Digitürk ü BİMEKS HD kampanyası ile gazete indirimli hallettim.D smartı da smart net ile halletmeyi düşünüyorum.Ttnete tahhütüm temmuzda bitti.Ttnette uygun kampanyada bulamadım.Teklifler sakat.Dsmartın ağustos kampanyasını bekliyorum.Yan komşum yıllardır kullanıyor çok memnun.Ne dersiniz?

Değerli arkadaşım şu Digitürk ü BİMEKS HD kampanyası hakkında biraz bilgi verirmisin...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Bir taşla 3 kuşu vuramayacağız.2 Taşla 3 kuş vursak.Digitürk ü BİMEKS HD kampanyası ile gazete indirimli hallettim.D smartı da smart net ile halletmeyi düşünüyorum.Ttnete tahhütüm temmuzda bitti.Ttnette uygun kampanyada bulamadım.Teklifler sakat.Dsmartın ağustos kampanyasını bekliyorum.Yan komşum yıllardır kullanıyor çok memnun.Ne dersiniz?

Değerli arkadaşım şu Digitürk ü BİMEKS HD kampanyası hakkında biraz bilgi verirmisin...

Bazı gazeteler 100 tl indirim çeki veriyor.Ve İnternet sitesinde 780 tl (o zaman öyleydi) olan ürün bazı mağazalarda 531-100=431 tl ye peşin 6 taksit satıldı.Forumda başlığı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D SMART NET hd limitsiz paket 24 ay taahhütlü 69 TL .64 yanına 2 tl modem ve 2 tl de kurulum ücreti yüklüyor.ttnet 49 tl 24 ay limitsiz ve taahhüt var.Yani d samart a 20 tl fazla vermek nerdeyse d smart normal aboneliği gibi oluyor.EH D SMART bu nasıl iştir.
  • D-smart MAXI SD + 8 MB kadar Limitsiz internet --> Ayda 59TL (2 yıl taahütlü) -------------> http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-internet-fiyatina-d-smart-hd-maxi-limitsiz-fiber-internet-kampanyasi
    LigTV web paketi --> Ayda 21.99 TL ( 10 ay boyunca) -----------> http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/41489/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2012--2013

Uydu kanallarını izleyeyim, avrupa kupalarını (Şamp ligi, UEFA ligi) da kaçırmayayım, ayrıca internetim olsun üstelik Türkiye süper ligini de bu internet üzerinden izlerim diyenler için toplamda aylık 80 tl bence gayet uygun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.