Şimdi Ara

Internet Exploler'da Flash sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar Windows XP SP2 Ingilizce kullanıorum. Butun update'lerım tam. Bir sorunla karsı karsıyayım. Internet Explolar'da Flash animasyonlar alta gosterdıgım resımdekı gibi cıkıor. Eger flash animasyonların ustune tıklamazsam, oradaki link'lere gidemiyorum yada animasyonlar hareket etmıor. Bunun sebebi sizce ne olabilir??

Internet Exploler'da Flash sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avenzea -- 16 Nisan 2006; 16:06:36 >

• birileri yardımcı olurmu arkadaslar? boyle birsey sızdede varmı yoksa benmde sorun mu war??
  • activex denetimlerini kapatmışsınız.internet seçeneklerinde güvenlik bölümüne geçip internet bölgesi için özel düzey ayarlarına girin.activex denetimlerine izin verin...
  • full hepsini actım ama gene oladı..
  • temp. internet files klasörünü,tanımlama bilgilerini ve geçmişi temizleyin.bu arada java ya da activex uygulamalarını engelleyen bir yazılım kullanıyorsanız bu da engelliyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdcasx -- 16 Nisan 2006; 23:19:38 >
  • arkadasım aynı sorun bende de var benım explorer turkce farketmiyor gecri ama bu sorunu bende cozemedım bır kac konuda actım bilen cıkmadı bilgisarayı format ladımda sp2 kurduntan sonra yine aynı bende tarayıcımı degiştirdim
  • sorunu cozdum arkadaslar..

11/4/2006 tarihinde Windows, 4 tane update cıkardı. Bunlardan hangisi oldugunu bılmıorum ama bu uptade 'leri yukleyınce bu sorun meydana geldi. O kadar dert olmustukı makınaya format atmak zorunda kaldım ama sonunda nedeni ögrenebildim :)

Bilginize..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.websoldier.net/index.php?action=article&article_id=1010

Burada çözüm için gerekli bilgiler mevcut...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.