Bildirim
Internet Explorer 7.0 Sürümünü Korsan Xp'ye Yükleme
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
beta ingilizcesi çıktı..bence bekle..XP ye zarar vermesin... -
quote:
Orjinalden alıntı: nvidialover
Evt Internet explorer 7.0'ı korsan xp ye yükleyebilen var mı.yöntemi var mı bu şin??
yüklenmiyor mu?
ne hata veriyo -
Korsanla alakası yok onun Beta ing olduğu için yüklenmiyor Türkçe XP bunun için Registy de biyeri değiştiriyodun ama unuttum -
Kullandığım Xp zaten English version.. ie7 yüklerken yüklemenin continue olması için windows xp key validation istiyor ve microsoft'un sitesine bağlanıyor validate işlemi için. ancak windows xp pirate olduğu için key validation yapılamıyor ve ie7 yüklemesi cancel ediliyor.Bilmem anlatabildim mi???????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidialover -- 29 Ağustos 2005, 21:27:14 > -
quote:
Kullandığım Xp zaten English version.. ie7 yüklerken yüklemenin continue olması için windows xp key validation istiyor ve microsoft'un sitesine bağlanıyor validate işlemi için. ancak windows xp pirate olduğu için key validation yapılamıyor ve ie7 yüklemesi cancel ediliyor.Bilmem anlatabildim mi???????
Anladık güzel kardeşim ne kızıyonBilmiyom ozaman vardır bi crack bişi illaki. Tam sürümü çıkmadı ama bildğim kadarıyla sendeki tam sürümmü
Bende Betası var kopya xp çalışıyor.
-
http://rapidshare.de/files/4505592/LegitCheckControl.DLL.html
Bu dosyayı windows/system32 içine atın key validation olayını onaylayacak... -
arkadaş bu verdiğin program windows update de fln da işe yarıyo mu?? -
quote:
Orjinalden alıntı: Executioner
Bu dosyayı windows/system32 içine atın key validation olayını onaylayacak...
bu etkili olmuyor öünkü key validation'ı program kendisi yapmıyor direk olarak seni siteye atıyor siteden onay alamıyorsun yani windowstan değiil. -
İşte olay bu. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Executioner
Bu dosyayı windows/system32 içine atın key validation olayını onaylayacak...
bu etkili olmuyor öünkü key validation'ı program kendisi yapmıyor direk olarak seni siteye atıyor siteden onay alamıyorsun yani windowstan değiil.
ZAten site için olan bu.Kendim denedim.Zaten dosyayı benim sistemden upload yaptım.Tabi önce şu genuine advantage activex zımbırtısını yüklemek gerekiyor.(dosyayı system32 içine atarken değiştirilsinmi diye sorması gerek yani)
-
evt update olayı için işe yaradı ama ie7 hala yüklenemiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X