yüklü olan dil güncelleştirme dilinden farklı hatası geliyor yüklemeye çalışınca. xp sp2 Türkçe kullanıyorum Türkçe olan dosyayı indirdim ama çalışmadı ne yapabilirim?
BIR KAC NEDEN SAYAYIM BILDIKLERIM.. 1.XP ORJINAL OLMAYABILIR.. 2.XPIN TURKCE OLMAYABILIR. 3.IE7 YUKLEDIGIN DIL PAKETI ISTER EGER TR DEGILSE YUKLENMEZ...
Eğer microsofttan indirdiyseniz xp niz orijinal demektir o halde indirdiğiniz sürüm size uygun değildir..İşletim sisteminize uygun olanı indirmeniz gerekiyor..Dili aynı olsa da hepsi uyum sağlamaz..
XP orjinal ve Türkçe microsoftun kendi sitesinden indirdim ama hata veriyor nedense.
hmm elındekı media center ise sayet XP(media center gibi geldi bana)....oncelıkle media center ıngılızce kod kullanılıp turkcelestırılmıs bı sıstem oncelıkle emule dosyasını ındırıceksın microsofttan sonra turkce 7 kurabılırsın
dostum windowsu update et update sırasında zaten 7.0 sürümü çıkması lazım ben hep böyle yüklüyorum şimdiye kadar bi sorunla karşlamadım
updateleri açarsan otomatik kendisi yüklüyor.kolay gelsin
evet xp media center edition. kurmak için microsofttan bi dosya indirdim ama o dosyayıda kuramadı malesef (güncelleştirmeler açık ve yapılı)
quote:
Orjinalden alıntı: Evren
hmm elındekı media center ise sayet XP(media center gibi geldi bana)....oncelıkle media center ıngılızce kod kullanılıp turkcelestırılmıs bı sıstem oncelıkle emule dosyasını ındırıceksın microsofttan sonra turkce 7 kurabılırsın
media center'da bendede kurmadi rollback diye bir yamayi kurun dedi su an hatirlamiyorum kurdum mu kurmadim mi diye fakat olmamisdi onu biliyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme