Şimdi Ara

İnternet Explorer Ağzından (sitem içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Unutuldum ötelendim itildim düşürüldüm. Gözden düştüm artık outlook dan bir farkım kalmadı. İnsanlar beni yüzde 95 yanlışlıkla açar oldu normal kullananlarda ya dede ya çocuk. Eskiden chrome mozilla yandex mi vardı. Kiminle ilk videolarınızı izleyip ilk saçma sapan üyeliklerinizi aldınız. Kiminle internetinizi ilk bağlattığınızda msn ana sayfası açıldığındaki mutluluğu yaşadınız. Hangisi sizin için sisteminizde hazır olarak bulundu. Eskiden garip sitelerin açılıp karşımda saçma sapan hareketler yapıldıkdan sonra geçmişimin silinmesini bile özledim. Her şeyi indirirdim açardım sorun çıkarmazdım. Ama insanlar ne zaman 1-2 saniye geçikmeyi önemser oldu dışlandım harcandım kendimi ne kadar güncellersem güncelleyim kullanıldığım tek an sistem kurulduğunda driverleri indirmek. Ha birde işin pislik yanı bana tercih ettiğiniz o tarayıcıları benim üzerimden indirmeniz. Ben olmasam nasıl indireceksiniz. Emir kuluyuz yapıyoruz ama söyleyin hangisinde benimki kadar araç penceresi var. Tamam bi b*ka yaramıyor olabilir ama en azından size kendinizi önemli hissettiriyordu. Çok yanlızım beyler hep başlat menüsünün yanında öylece bekleyip yada diğer tarayıcıların açamadıklarını bende denemeniz için beni kullanmanız beni çok üzüyor. Daha da kötüsü bazı sitelerin linklerinde yada aldığınız linklerde direk bana yönlendiriyor olması. Hemen adres penceremden linki alıp diğer aşklara uçuyorsunuz. En azından günde 2 defa açın kapatın kendimi önemli hissedeyim. Hepinizin çocukluğu elimde geçti bence en azından bunu hakediyorum. En azından windows 98 deki halimle hatırlayın...

• okumadım, kötü adama iyi akşamlar dileyip gidiyorum. iyi akşamlar kötü adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 3 Ağustos 2013; 11:58:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

okumadım, kötü adama iyi akşamlar dileyip gidiyorum. iyi akşamlar kötü adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

okumadım, kötü adama iyi akşamlar dileyip gidiyorum. iyi akşamlar kötü adam.

Günaydın kardeşim
  • altı tarafı bir tarayıcı bro amma abartmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome'da Çıkan Reklamlar?!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.