Şimdi Ara

internet..explorer...(bi cwp atin..30 saniyenizi almaz.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • walla internet explorer da ..bi site geziorum farzı mahal...sağdaki..sayfayı aşşağıya indiren kolu uzun bir süre..boyunca aşşağıyya indirirken..internetten düşyüroor..modem kendini resetlyor yani...we bu da çok sinir bozuyor..bi yardim edeseniz züpper olcak ..arkadaşlar..30 saniyeciğinizi almaz(eğer biliyorsaniz) :D

• Muhtemel olarak bulunduğun bölgedeki bağlantıdan kaynaklanıyor olabilir. Ya da elinde deneyebileceğin bir modem varsa modemini değiştirip bir dene derim...
  • aynı modemden arkadaşta da war..we karşı apatrmanda..bu bölgeden olamaz ..neyse...ben wirüs die düşnüoom..yaklaşık 2 yıldr..format atmiorm...yinede kesin emin olmam lazim format içn...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Non_SeRv!aM

aynı modemden arkadaşta da war..we karşı apatrmanda..bu bölgeden olamaz ..neyse...ben wirüs die düşnüoom..yaklaşık 2 yıldr..format atmiorm...yinede kesin emin olmam lazim format içn...

Bu da ihtimaller dahilinde ama aynı modemden arkadaşında olması, seninkinin arıza yapmayacağı anlamına gelmez. 2 yıldır kurulu windows ile çalışıyorsan bana kalırsa bir temizlik zamanı gelmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 7 Kasım 2006; 18:42:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Non_SeRv!aM

aynı modemden arkadaşta da war..we karşı apatrmanda..bu bölgeden olamaz ..neyse...ben wirüs die düşnüoom..yaklaşık 2 yıldr..format atmiorm...yinede kesin emin olmam lazim format içn...

peki o modemle denenınmı senınkını ona onunkını sen tak bakalım modemle alakalı gıbı duruyor
  • walla hiç modemlerimizi takas etmek aklıma gelmedi neyse..yapariz..onuda ...:D bu arada harbi windows da temeizlk zamani gelmiş :D
  • modemi firmware etmeyi dene
  • İki yıldır mı kullanıyorsun?????
    Kokmuştur o artık be.........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.