Bildirim
İnternet Explorer Hatası
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ie de bu versiyonu kullanmak zorunda msnz? Bildiğim kadarıyla xp de ie9 desteği yok. Başka tarayıcılar ile internete girin? -
tam aklımdan geçti böyle bir cevap alacağım.
xpden şuan için kurtulma şansım yok. Buna muhtacım bir nevi.
mozillada kullanıyorum ama göz zevkime hitap etmiyor.
zaten çözüm olsaydı buraya yazmakla uğraşmazdım.
Lütfen bilen birisi cevaplarsa sevinirim. -
windows7 yüklesem bu sorun geçermi sizce ?
int exp9 varmıdır windows 7 de ? -
Microsoft artık xp ye destek vermiyor. O yüzden ie 9 msn 2011 gibi yeni programlarını xp ye uyarlamıyor. Tabiki win7 de ie9 kullanabilirsiniz. Donanımınz win7 için yeterli mi peki? -
amd phenom2 x4 2.6 ghz
4 gb dd2 ram 866mhz...
palit msi 256 bit 1024 ddr3 ekran kartı.
500 gb harddisk.
sistem özellikleri bunlar -
sistem yeterde ne bu ie takıntısı bende chrome firefox birde ie var oda win kurunca geliyo silme yolu yok yoksa silecem :D hepsinin iyi olduğu bir yer var yerine göre kullanıyorum bir sıkıntımda yok chrome iyi ama biraz kararsız ne yapacağını şaşırıyo bazen :D firefox da 4 de ilk başta iyide sonradan biraz kasmaya başladı gib ama çok kararlı bence diğerlerinide bi dene -
Araçlar menüsünde, Internet Seçenekleri'ni tıklayın.
Gelişmiş sekmesinde, Tarama bölümünde, ve sonra da Tamam'ı tıklayın. HTTP hata iletileri göster onay kutusunu temizleyin. Tarayıcıyı kapatıp açın. -
siz sitede araştırma yaparken internet kesiliyor sa bundan dolayı oluyor olabilir.... -
quote:
Orijinalden alıntı: onur1301
Araçlar menüsünde, Internet Seçenekleri'ni tıklayın.
Gelişmiş sekmesinde, Tarama bölümünde, ve sonra da Tamam'ı tıklayın. HTTP hata iletileri göster onay kutusunu temizleyin. Tarayıcıyı kapatıp açın.
onur1301 o yöntemide denedim olmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X