Şimdi Ara

internet explorerde temporary internet files Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftaya kadar explorerde izlediğim herhangi bir videoyu yada sesi temporary internet files dosyasından masa üstüne koyup bilgisayarıma kaydedebiliyordum ama bir haftadır youtubeda izlediğim videoları orada bulamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu yaptığım işlemi firefoxtada yapabilirmiyim. Konuyu oftopic tede açtım ama yardım eden olmadı.

• Videonun kimlik numarasını almak gerekiyor. Bağlantının sonunda yer alan kodu kopyalıyoruz.

Bilgisayarımızda videoyu arayacağız. Video gizli dosyalar(Local Settings\Temporary Internet Files) içinde olduğu için arama kısmında değişiklik gerekiyor. "İleri düzey seçenekler" e tıklıyoruz ve "Gizli dosya ve klasörlerde göster" seçeneğini işaretliyoruz.

) Gizli klasörlerde aramak için ince bir ayar yaptıktan sonra 2.maddede anlatılan kopyaladığımız kodu arama bölümüne yerleştirip konum oalrak da Windows'un yüklü olduğu sürücüyü seçerek aramamızı gerçekleştiriyoruz. Arama sonuçlarına bakıldığında "get_video?video_id=*****" isimli sonuç youtubede izlediğimiz videonun bilgisayarımızdaki adresini gösteriyor.Bu adrese çift tıklıyoruz ve karşımıza çıkan güvenlik yoklamasına "ewwt" deyip geçiyoruz.

Son olarak videoyu kaydederken bize kaydedeceğimiz yeri soran pencere çıkacaktır. Video ismi her ne olursa olsun "get_video" olarak çıkacaktır.get_video ismini değiştirebilirsiniz. Dikkat etmemiz gereken önemli nokta bu videoya uzantı vermektir. get_video.flv şeklinde kaydetmeniz gerekiyor. (Gerçi "get_video.flv" yerine "get_video.isim" yapsanız da vlc player çalıştıracaktır.

"flv" ve bir çok formatı destekleyen medya oynatıcısı olan " VLC Player " ile indirdiğiniz videoyu izleyebilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda bulunmuyorsa mutlaka indirmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirza41 -- 25 Şubat 2009; 11:58:18 >

• dediklerinizi aynen yaptım ama olmuyor ne yazıkki. Temprary files içinde zaten sizin dediğiniz dosyayı ben bulabiliyordum ama bir haftadır bulamıyorum. Acaba yanlışlıkla bir ayarıyla filan mı oynadım explorer ın. O yüzden mi bulunamıyor.
  • disk temizleme yapmadınız dimi 1 hafta içinde
  • yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.