Şimdi Ara

internet expoler hatası!! acil yadım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. İnternet expoler taracıyısıyla ilgili bir problemim var. Expoler'i tıkladığımda "WININET.dll. kitaplağında bulunamadı" hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?. Sistemi onardım çare olmadı. Program ekle/kaldır'da da görmüyorum. şimdiden teşekkür ederim..

• arkadaşım sana bence lovegate virüsu bulaşmış olabilir !!! exe,dll ve bat dosyalarının ismini değiştiriyor salak virus.

program ekle kaldır menüsünden tekrar yükle explorerı
  • slm

internet exp. program ekle kaldırda göremessin onu windows bileşenleri eklede görürsün, istersen birde sistem geri yüklemeyi bi dene......
  • dediklerinizin hepsini denedim zaten arkadaşlar. ama eksi bilgi vermemden kaynaklanan bi anlaşmazlık oldu herhalde. Ben sisteme internet expoler 7.0 sürümünü yükledim. İlk kullandığımda baya güzeldi sonra ne oldu bilmiyorum hiç bir siteyi açmadı. Bende kaldırmak istedim. Ne olduysa zaten ondan sonra oldu. IE6'yı yüklemeye çalışıyorum ama sistemde daha yeni bi sürüm var diyor. Ama diğer sürümde çalışmıyor. Sistemi onardığım için geri çekemiyorum. IE7'yi yeniden kurayım diyorum onada izin vermiyor. Şuan benim bilgisayarım için çözüm format gibi gözüküyor. Eğer konuya hakim birinden yardım alamazsam pire için yorganı yakacam. Mozilla ile idare ediyorum ama sevdiğim yönleri var. İşte konu bundan ibaret, baştanda anlattığım gibi bu sorun nasıl düzeltilebilir? Daha önce bu hatayı göreniniz var mı? Bu arada belgerimi açtıktan sonra adres yazıp expoler'i kullanabiliyorum. Ama hızlı başlat ve masaüstünden çalışmıyor.

• o zaman yedniden bi windows kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.