mrb pc me webjini adli bi filitre programi kurdum ve kaldirdim ancak kaldirdiktan sonra ecproler sapitti soyle izah edim hic bir siteden exe dosyasi indirmiyor sayfa goruntulenmiyor diyor microsoftyun sitesinden 7 indiriyim dedim onu bile indirmiyor acaba sorunu nasil cozebilirim makineyimi formatlayim yoksa exprolerde bi ayarmi gerekli birde araclar internet secenekleri dedigimde surekli su hata geliyor resmini koyuyorum
filtre proğramları bu tür sorunlara yol açıyor hocam malesef, ie kısıtlamalar vs vs ebeyven kontrolünü elde tutmak için getiriyor önce GLARY UTİLİTİES ile disk ve kayıt temizliği yap. blogumda var resimli anlatımı tarayıcı olarak da bunu kullanın http://mozilla.org.tr/
eğer hala sorununuz varsa zeyem@hotmail.com adresınden bana ulaabılırsınız,yardımcı olurum..gereklı olan bır registry dosyası var,onu calıstırarak 1 ssn. de cozersın,kayıt defreti temızlemene gerek yok...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme