Şimdi Ara

VirtualBox ile Bilgisayar Arasında Dosya Paylaşımı [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, VirtualBox içine sanal bilgisayar (Windows 3.1) kurdum. Kendi bilgisayarımla kurduğum sanal bilgisayar arasında nasıl dosya paylaşımı yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 26 Temmuz 2015; 9:46:46 >

• Güncel.
  • virtualbox ta dosyaları paylasıma acman gerekıyor ayarlarda paylasım ıcın dosya sec gıbır bır secenek olması lazım.biraz ugrastırır o yuzden tavsıyem "VMware Workstation" kullanman virtualbox yerıne.

hem daha az yoruyor sistemi hem de daha geniş fonksiyonları mevcut. örnegın 2 bılgısayar arasında surukle bırak yontemı ıle dosyaları dırekt aktarabılıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktiger

virtualbox ta dosyaları paylasıma acman gerekıyor ayarlarda paylasım ıcın dosya sec gıbır bır secenek olması lazım.biraz ugrastırır o yuzden tavsıyem "VMware Workstation" kullanman virtualbox yerıne.

hem daha az yoruyor sistemi hem de daha geniş fonksiyonları mevcut. örnegın 2 bılgısayar arasında surukle bırak yontemı ıle dosyaları dırekt aktarabılıyorsun

Dosyaların sürükle bırak yöntemiyle paylaşılması çok güzel bir özellikmiş. Programı hemen indireceğim.
    Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtualbox a bir bileşen yüklemesi yaptıktan sonra ağ kısmında sürücünü gösterebiliyordun.en son 4-5 sene önce kullandım..yapılabiliyor ama araştırmak lazım
  • z123456 kullanıcısına yanıt
    O yöntemi biliyordum ama benim sanal bilgisayarım windows 3.1 olduğu için işe yaramıyor.

• Arkadaşkar sorunu çözdüm, yardımlarınız için tesekkürler. Virtualbox eklentisini disket imaji yapmam gerekiyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.