Şimdi Ara

internet, galeri, pazar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce arabayı internet üzerinden almak mı, galeriden almak mı yoksa araba pazarından almak mı mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qaghan -- 9 Nisan 2008; 17:08:11 >

• internet üzerinden hiç tecrübem yok fakat pazar ve galeriden almak daha mantıklı geliyor.Galeri-pazar konusuna gelince pek bi farkı yok zaten pazara genelde galericiler çıkıyor.Pazarda elden satanlar da arabalarına toz kondurmaz ve pahalı fiyat söyler(genel olarak)..Bence galeriden almak iyidir.Bide tanıdık bi galeri oldu mu tamamdır
  • Galeriye uğramam bile.Pazarda senden benden çok galerici var.İnrternet , orda da adamlar sahibinden diye ilan veriyor sonra galerici çıkıyor.En temizi yakın çevre veya tanıdık işi.Bi de şans tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

Galeriye uğramam bile.Pazarda senden benden çok galerici var.İnrternet , orda da adamlar sahibinden diye ilan veriyor sonra galerici çıkıyor.En temizi yakın çevre veya tanıdık işi.Bi de şans tabi.
    bence oto pazarı daha iyi br seçim,neticede arabayı yakından görüp inceleyemedikten sonra neye göre kime göre karar vericez?sonuçta internetten dahi bulunan araba online alınamadığına göre oto pazarı diyorum,zaten gerçek satıcıyı h.sonları bulunduğunuz bölgenin oto pazarında muhakkak bulursunuz.ancak küçük bir bögede yaşıyorsanız ya da piyasa hakkında bir bilginiz yoksa pazara çıkmadan önce kesinlikle internete göz atmakta fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: imamen

bence oto pazarı daha iyi br seçim,neticede arabayı yakından görüp inceleyemedikten sonra neye göre kime göre karar vericez?sonuçta internetten dahi bulunan araba online alınamadığına göre oto pazarı diyorum,zaten gerçek satıcıyı h.sonları bulunduğunuz bölgenin oto pazarında muhakkak bulursunuz.ancak küçük bir bögede yaşıyorsanız ya da piyasa hakkında bir bilginiz yoksa pazara çıkmadan önce kesinlikle internete göz atmakta fayda var

Alıntıları Göster
    büyük şehirdeysen hangisi olursa,küçük şehirde isen çevrene yakın illerden internetten

• quote:

Orijinalden alıntı: çavdır

büyük şehirdeysen hangisi olursa,küçük şehirde isen çevrene yakın illerden internetten

Alıntıları Göster
    en mantikli arabayi nerde bulursan ordakini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: çavdır

Alıntıları Göster
    internetteki fiyatlar yüksek zaten.pazarlarıda genelde galericiler dolduruyor.bide komisyoncular var adam pazar günü topluyo eş dost tanıdık arabalarını ordan üç beş kuruş da o kazanmaya bakıyo.en iyisi uzun uzun araştırmak eğer temiz kafana uygun araba bulursan pazarlığını yaparsın gerekirse galeriden gerekirse internetten alırsın hangisi işine gelirse o on için

• quote:

Orijinalden alıntı: honesst

Alıntıları Göster
    mümkünse sahibinden almak en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

mümkünse sahibinden almak en mantıklısı

Alıntıları Göster
    Tanıdığım ve alışveriş yaptığım kişiler var.Adam 0 alıyor , ilk muayeneye sokmadan satıyor ve yeniden sıfır alıyor.Tabii ki isim vermeyeceğim.Siz de böyle birilerini bulun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Tanıdığım ve alışveriş yaptığım kişiler var.Adam 0 alıyor , ilk muayeneye sokmadan satıyor ve yeniden sıfır alıyor.Tabii ki isim vermeyeceğim.Siz de böyle birilerini bulun derim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oldsalt

böyle yapınca ne oluyor yani 0 aldı muayneye sokmadı sattı. biraz daha açıklar mısın ? 2.el fiyatına 0 araba mı almış oluyorsun nedir anlamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: romwar

quote:

böyle yapınca ne oluyor yani 0 aldı muayneye sokmadı sattı. biraz daha açıklar mısın ? 2.el fiyatına 0 araba mı almış oluyorsun nedir anlamadım ?

Alıntıları Göster
    Arabalarin kilometreleriyle oynamanin cocuk oyuncagi oldugu günümüzde, 2. el araba almak kumar. Galeriden almak intihar!

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Arabalarin kilometreleriyle oynamanin cocuk oyuncagi oldugu günümüzde, 2. el araba almak kumar. Galeriden almak intihar!

Alıntıları Göster
    almayı bilmem de satmayı internetten yaptım. sahibinden.com'a ilan verdim. inanın 2 satte satıldı arabam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Alıntıları Göster
    quote:

ilk muayene derken... sıfır arabaların muayenesi 3 yıl sonra yapılıyor. 3 yıl dolmadan mı satıyor? o zaman sıfır olmuyor ki zaten. yok yani alır almaz satıyorsa zaten muayene edilmesine ne gerek var??? yazdıklarınızı bir daha kontrol edin, ifadeniz anlaşılmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

quote:

ilk muayene derken... sıfır arabaların muayenesi 3 yıl sonra yapılıyor. 3 yıl dolmadan mı satıyor? o zaman sıfır olmuyor ki zaten. yok yani alır almaz satıyorsa zaten muayene edilmesine ne gerek var??? yazdıklarınızı bir daha kontrol edin, ifadeniz anlaşılmıyor...

Alıntıları Göster
    ilk bakımı kastediyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: honesst

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: honesst

• quote:

Orijinalden alıntı: karaman26

quote:

Alıntıları Göster
    eğer aracın temiz olduğundan eminsem nereden aldığım beni ilgilendirmez açıkçası.ben galeriden aldım aracımı araç 9 yaşında bakım kağıtları yedek anahtarı kullanma kılavuzu garanti belgesi bile içinde olarak aldım.gayet de memnunum aracımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

eğer aracın temiz olduğundan eminsem nereden aldığım beni ilgilendirmez açıkçası.ben galeriden aldım aracımı araç 9 yaşında bakım kağıtları yedek anahtarı kullanma kılavuzu garanti belgesi bile içinde olarak aldım.gayet de memnunum aracımdan.

Alıntıları Göster
    araç temiz olsun yeter sonuçta internetteki ilan sanal değil ki gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaman26

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: karaman26

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: geremy

quote:

Orjinalden alıntı: karaman26

quote:

Alıntıları Göster
    dikkat ederim pazardaki arabaların çoğu boyalı kazalıdır birde adamlar satarken şöyle der çok komik boya yok yalnız şurasında şöyle bir boya var kardeşim o zman neden boya yok diyorsun boya olması çok önemli deil boyanın nedeni önemlidir aslında ama insanlara ne kadar güvenebilirizki bide şöyle bir durumla karşılaştım dün bi tane albea bakıyorum enişteme kro bi tip arabayı satıyor 50 yaşlarında sakallı bi adam dayı bu dinamikmi dedim ne bilim ben bilmem dedi iyi dedik inceledik falan arabayı dayı numaranı versene dedik ben numaramı bilmemki dedi sonra 1 tane avensis 1.6 comfort baktım dedim dayı bendede elegant var kaça gider falan dedim elegant ne oluyor ne fark var demezmi adam araba alım satım yapıyormuş dedim kendi kendime ne günlere kaldık

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

dikkat ederim pazardaki arabaların çoğu boyalı kazalıdır birde adamlar satarken şöyle der çok komik boya yok yalnız şurasında şöyle bir boya var kardeşim o zman neden boya yok diyorsun boya olması çok önemli deil boyanın nedeni önemlidir aslında ama insanlara ne kadar güvenebilirizki bide şöyle bir durumla karşılaştım dün bi tane albea bakıyorum enişteme kro bi tip arabayı satıyor 50 yaşlarında sakallı bi adam dayı bu dinamikmi dedim ne bilim ben bilmem dedi iyi dedik inceledik falan arabayı dayı numaranı versene dedik ben numaramı bilmemki dedi sonra 1 tane avensis 1.6 comfort baktım dedim dayı bendede elegant var kaça gider falan dedim elegant ne oluyor ne fark var demezmi adam araba alım satım yapıyormuş dedim kendi kendime ne günlere kaldık

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.