Bildirim
internet gidiyor.....?????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
muhtemel bir virüs olabilir netinizi engelleyen ya da ihtimaller üzerinde gidip gelmelisiniz kablolarda sorun yoksa
yine gidiyorsa modeme reset atın tekrar yükleyin modem driverını büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. -
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
muhtemel bir virüs olabilir netinizi engelleyen ya da ihtimaller üzerinde gidip gelmelisiniz kablolarda sorun yoksa
yine gidiyorsa modeme reset atın tekrar yükleyin modem driverını büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.
modeme reset de attım driveriınıda tekrar yükledim yine aynı sorun.....
up..
-
quote:
Orjinalden alıntı: murphy10
quote:
yine gidiyorsa modeme reset atın tekrar yükleyin modem driverını büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.
up..
eğer modem resetle olmadıysa ilk yazdıklarımı okuyun bi önceki mesajda
-
modemin çok ısınıyor olabilir mi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: kambalat
modemin çok ısınıyor olabilir mi ?
benim de çok ısınıyor hatta gece gündüz 1 yıldır hiç kapatmadım ne alaka şimdi
birader sen işlemci sandın herhalde -
quote:
quote:
quote:
up..
eee....
virüs girdiyse nasıl temizlicez...
reset atınca sıfırlanmıyor mu???
yine aynı...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
up..
eee....
virüs girdiyse nasıl temizlicez...
reset atınca sıfırlanmıyor mu???
yine aynı...
hocam anlayamıyorsunuz galiba modeme virüs girdi demedim sisteminizde spy,veya trojen olabilir dedim nasıl temizleyeceğiniz size kalmış artık
-
virüs olabilir temizlemeyi dene
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mac mini için monitör tavsiyesi
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- ctrl tuşu çalışmıyor
- klavye i harfi yazmıyor
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- oem açılımı
- ekran kartı resetleme
- komut istemi
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X