Şimdi Ara

internet güvenlik ayarlarınız bir veya daha fazla dosyanın açılmasını engelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
14.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette aradım pek fazla bişe bulamadım win7 kullanıyorum oyunla ilgili bi programı açarken böyle bi hata çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghetto Bird -- 16 Ocak 2012; 11:04:27 >

• güvenlik duvarı ayarlarını gözden geçirin
  • Farkli tarayicilarda da ayni sorunu mu veriyor
  • Farkli tarayicilarda da ayni sorunu mu veriyor
  • güvenlik duvarı ayarlarını gözden geçirin
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: evliya-ı rap

up

Ya bir de yarbay olacaksınız..Hem up yazıp flood yapıyorsunuz hem de sorulan sorulara cevap vermiyorsunuz.

Farkli tarayicilarda da ayni sorunu yapıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

up

Ya bir de yarbay olacaksınız..Hem up yazıp flood yapıyorsunuz hem de sorulan sorulara cevap vermiyorsunuz.

Post kasma gibi bi amacım yok rahat olabilirsin 5 yıllık üyeyim 2k mesaj atmışım daha.

Farklı tarayıcılar ile alakasını çözemedim ben programı indirdim internet download manager ile kurdum açarken bu hatayı veriyo. Güvenlik duvarı ayarlarındada bulamadım bunla ilgili bişe
  • quote:

quote:

quote:

up

Post kasma gibi bi amacım yok rahat olabilirsin 5 yıllık üyeyim 2k mesaj atmışım daha.

Farklı tarayıcılar ile alakasını çözemedim ben programı indirdim internet download manager ile kurdum açarken bu hatayı veriyo. Güvenlik duvarı ayarlarındada bulamadım bunla ilgili bişe

Orada ima ettiğim şey post kasmanız değil.5 senedir üyeyim diyen birisinin, donanımhaber forumlarında yeni üyelerin en çok konu açtığı "teknik yardım" bölümünde örnek teşkil etmesidir.Siz yaparsanız herkes yapar.

9] Açtığınız bir konunun ilgi görmemesi sonucu, aşağıya düşmesi durumunda, ısrarla gereksiz mesajlar yazmak (smile koymak,"up,güncel" yazmak v.b.)yasaktır. Bu şekil davranışta bulunarak konuyu üste taşımanız flood suçundan uyarı almanıza neden olur.

Böyle durumlarda konunuzu güncel tutmak isterseniz up yazdıktan sonra mesajınızı silerseniz konunuz güncel görünecektir ve kötü örnek de teşkil etmemiş oluruz.

Soruna gelince de ; Farklı tarayıcılar ile alakasını çözememeniz gayet doğal çünkü biz müneccim değiliz.Sizin bu sorunu idm ile yaşadığınızı nereden bileceğiz?
    Konu başlığı internet güvenlik ayarlarınız olunca insanın aklına bu sorunun gelmesi gayet doğal.Yani konu açarken detay vermekten neden çekinir insanlar bunu da çözemiyorum.

Şu konuyu yabancı forumlarda açsanız (donanım ve pc konusunda uzmanlaşmış forumlar) adamı dövmekten beter ederler. :))

İndirdiğiniz program internete bağlanan bir program mı?Adı nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

up

Orada ima ettiğim şey post kasmanız değil.5 senedir üyeyim diyen birisinin, donanımhaber forumlarında yeni üyelerin en çok konu açtığı "teknik yardım" bölümünde örnek teşkil etmesidir.Siz yaparsanız herkes yapar.

9] Açtığınız bir konunun ilgi görmemesi sonucu, aşağıya düşmesi durumunda, ısrarla gereksiz mesajlar yazmak (smile koymak,"up,güncel" yazmak v.b.)yasaktır. Bu şekil davranışta bulunarak konuyu üste taşımanız flood suçundan uyarı almanıza neden olur.

Böyle durumlarda konunuzu güncel tutmak isterseniz up yazdıktan sonra mesajınızı silerseniz konunuz güncel görünecektir ve kötü örnek de teşkil etmemiş oluruz.

Soruna gelince de ; Farklı tarayıcılar ile alakasını çözememeniz gayet doğal çünkü biz müneccim değiliz.Sizin bu sorunu idm ile yaşadığınızı nereden bileceğiz?
    Konu başlığı internet güvenlik ayarlarınız olunca insanın aklına bu sorunun gelmesi gayet doğal.Yani konu açarken detay vermekten neden çekinir insanlar bunu da çözemiyorum.

Şu konuyu yabancı forumlarda açsanız (donanım ve pc konusunda uzmanlaşmış forumlar) adamı dövmekten beter ederler. :))

İndirdiğiniz program internete bağlanan bir program mı?Adı nedir?

phconnector programın adı hile programını açmak için önceden bu programı açmam gerekiyo.

ayrıca : idm ile indirdim

• Yöntem 1: Sıfırlama Internet Explorer güvenlik bölgesi ayarlarını kendi varsayılan düzeyi
    Internet Explorer güvenlik bölgesi ayarlarını varsayılan düzeylerini sıfırlamak için şu adımları izleyin:
    Internet Explorer'ı başlatın.
    Tıklatın Araçlarve i Internet Seçenekleri.
    Tıklatın Güvenlik sekmesi.
    Tıklatın Tüm bölgeleri varsayılan düzeye Sıfırlave i TAMAM.

http://support.microsoft.com/kb/2588679/tr
  • quote:

Yöntem 1: Sıfırlama Internet Explorer güvenlik bölgesi ayarlarını kendi varsayılan düzeyi
    Internet Explorer güvenlik bölgesi ayarlarını varsayılan düzeylerini sıfırlamak için şu adımları izleyin:
    Internet Explorer'ı başlatın.
    Tıklatın Araçlarve i Internet Seçenekleri.
    Tıklatın Güvenlik sekmesi.
    Tıklatın Tüm bölgeleri varsayılan düzeye Sıfırlave i TAMAM.

http://support.microsoft.com/kb/2588679/tr

Bunu denedim fakat düzelmedi

• Aynı konuda var.Windows defender aktif mi?Onu devredışı bırakıp dener misiniz?

İng. biliyor musunuz?
    http://windows7forums.com/windows-vista-support/49167-internet-security-settings-prevents-one-more-files-being-opened.html

bu konuda yazanlara bir göz atın..Eğer ing bilmiyorsanız çevirmede yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 16 Ocak 2012; 11:35:37 >
  • quote:

Aynı konuda var.Windows defender aktif mi?Onu devredışı bırakıp dener misiniz?

İng. biliyor musunuz?
    http://windows7forums.com/windows-vista-support/49167-internet-security-settings-prevents-one-more-files-being-opened.html

bu konuda yazanlara bir göz atın..Eğer ing bilmiyorsanız çevirmede yardımcı olurum

düzeldi çok sağol

• quote:

quote:

İng. biliyor musunuz?

düzeldi çok sağol

Rica ederim iyi forumlar.

• aynı hatayı bende aldım bugün, pc deki programları internet explorer i açamıyorum bari dedim fotoğragları kurtarıyım formatlayım D ye bile atamıyorum fotografları lütfen yardımcı olurmusunuz? internet exploreri açtığımda yüklü dosya olmadığını söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

quote:

İng. biliyor musunuz?

düzeldi çok sağol

kardeşim nasıl düzelttin bi anlatırmısın?

• İnternet güvenlik ayarlarınız bir veya daha fazla dosyanın açılmasını engelledi.
    Hatasını alıyorum hangi programa tıklasam.
    Laptopumda bulunan bir çok önemli dosyam kayıp. Birkaç gündür açmıyordum laptopu bu akşam açtığımda masaüstüm değişmiş ve hiç bir programımın açılmaması durumuyla karşılaştım.formatla gitsin demeyin. Dosyalarımı almam lazım. Lütfen acil yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

quote:

İng. biliyor musunuz?

düzeldi çok sağol

ya güzel de burada verilen link çoktan ölmüş, bari nasıl yapıldığını yazıverin hayrına

• sag tıklayın özelliklerden genel in en altında güvenlik kısmından engellemeyi kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin1712 -- 15 Aralık 2014; 11:08:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.