Şimdi Ara

İnternet Hız problemi yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bilgi verecek olan kişilere şimdiden teşekkür ederim

Bundan bir ay öncesine kadar youtube ouun videous upload ederken yeni sekme açarak iş yerinde bilgisayarımda aynı anda 4 video upload ederdim. Burası seyahat acentası ve 4 dosya upload ederken aynı anda bilet kesimi de yapardım. Özellikle son bir haftadır sadece 1 dosya upload etmeme rağmen bilet kesme işlemi yapmak istediğimde internetim kağnı gibi çok yavaş çalışıyor.

Sorunun kaynağı ile ilgili bilgi almak için ttnet aradım ve maalesef herhangi bir cevap bulamadılar. Hatta bugün sorun için ekipler sizin hat santraline baktılar ama sorunu çözemediler dedi. Şimdi size danışmak istedim .

Fotoğraf ile size internet modem arayüzünden bilgileri gönderiyorum. Burada olan bilgilerden birşey anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Çünkü bilgisayar internet sayfaları yavaş çalışıyor. Oyuna falan girdiğimde ( resident evil 7 , battlefield 1 , mass effect andromeda ) tek donma yok ultra ayarlarda oynuyorum. Masaüstü dosya açma falan yine donma yok. Ama internete girdiğime pişman oluyorum..

Sorun ile ilgili yardımcı olur musunuz.

Denediklerim İnternet Hız problemi yaşıyorum.
    - youtube da videolar ile bazı düzeltmeler yaptım
    - bugün tp-link modem aldım

İşte bu da modem arayüzünde olan bilgiler.

İnternet Hız problemi yaşıyorum.İnternet Hız problemi yaşıyorum.İnternet Hız problemi yaşıyorum.

• Telefonda internet hızı nasıl? Avast Wi-Fi Finder ile hızı bir ölç telefonda. Bilgisayarda da Google'a "Speed Test" yazıp ölç. Sonuçları yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 8 Nisan 2017; 17:51:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modeme gelen bu hat değerleri ile upload yaparken pingin yükselir ve buda çook yavaş işlem yapmana neden olur.
    Daha önceden VDSL kullanıyor olabilirmiydin ?
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz gibi. inanın 4 oyun aynı anda upload eder ve 4 yada 5 sekme de sürekli açık olurdu. şimdi 1 oyun upload da bu oluyor. diğer sayfalar söylemiyoum bile açılmıyor diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

modeme gelen bu hat değerleri ile upload yaparken pingin yükselir ve buda çook yavaş işlem yapmana neden olur.
    Daha önceden VDSL kullanıyor olabilirmiydin ?

yok hocam vdsl hiç kullanmadım. inanın son bir ay hiç böyle bir sorun yaşamadım. komik olan şu son 3 aramamda ttnet şunu diyor

- evet sizinle 16 mb sözleşme yapılmış ama bölgenizde alt yapı yok 1 mb hizmet alıyorsunuz. madem öyle neden sözleşme yaparken sizin bölgenizde alt yapı eski 16 mb alsanızda kullanamazsınız demiyor.

- 2. aramamda sizin bölgenizde kontroller yapıldı. çalışma sonucunda arıza GİDERİLEMEDİ diyor ben mi gidereceğim arızayı .

- 3. aramamda 6 nisanda aradım sizi arayacaklar dedi 48 saat içinde sorun giderilecek bugun 10 nisan

• quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Telefonda internet hızı nasıl? Avast Wi-Fi Finder ile hızı bir ölç telefonda. Bilgisayarda da Google'a "Speed Test" yazıp ölç. Sonuçları yaz.

hocam svchost.exe yüksekti. resimlerde gördüğün gibi ben windows fix yükledim sorun düzeldi.

Sizin sorduklarınıza baktım.

- bir dosya download ederken telefonda 80 ile 120 kbps ortalama

internet hız tesini de yaptım. bu arada dosya upload ederken artık telefonda wifi görse bile o da girmiyor ..

İnternet Hız problemi yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Telefonda internet hızı nasıl? Avast Wi-Fi Finder ile hızı bir ölç telefonda. Bilgisayarda da Google'a "Speed Test" yazıp ölç. Sonuçları yaz.

Hocam çok garip birşey oldu. sizi aradıktan sonra ttnet şikayet oluşturdum. buraya turk telekom arabası geldi. Arkadaş değerleri kontrol etti. değerlerde sorun olmadığını söyledi. Sonrasında çok garip bir durum oldu. bana dedi ki geçen ay siz akk geçtiniz mi ? Geçtiğimi belirttim. Bana şunu söyledi " ttnet arayın buraya personel geldiğini ve şu anda hız değerlerim geçen ay akk geçtiğim hız değerlerim ile aynı olduğunu belirtin. ve sistemden akk düşülmemiş olabilir kontrol etsinler " diye söyledi.

Vallahi arkadaşın dediğini yaptım. 2 dakika geçmedi birden modem kendi kendine yeniden başladı ve inanılmaz hızlandı.

Şu anda upload 4 mbs - downlaod 14.6 mbs gözüküyor.

Denemek için 4 youtube dosya upload başlattım. Uçak ve otobüs bileti sayfa sekmelerini açtım tek bir donma yok .

YİNE DE SİZE DE TEŞEKKÜR EDERİM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ah şu ttnet. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceolin

Ah şu ttnet. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim üstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.