ben 1024 mb. limitsiz kullanıcısıyım ama son 1 haftadır değil 1024 mb 56k ile bağlanır gibi yavaşladı internet hızım..ne web sitesi açılıyor ne de yarım saate 1 tane e-mail atabiliyorum.bazı internet sayfaları açılıyor ama 50 tanede 1 tanesi.tek sorun yaşamadığım site google.lütfen sorunum nedir acaba modemdenmi yapıyor,yoksa bu aralar böyle yavaşlamamı var yoksa programsal birşeyler mi lazım...lütfen arkadaşlar internet üzerinden çalışan bri olarak işleri çok aksadı..
aynı sorunu bnde yazmıştım bugün bnm de limitsiz 1mb ve bir haftadır söylediğin problemleri yaşıyorum insanın acaip sinirleri geriliyor yardımcı olacak arkadaş varmı??? acaba diyorum çok indirdik ondanmı hızımızı kestiler anlamadım ki...
ilk önce bi modeme reset at , belki bölgesel ve geçici bi sorun olabilir . yada bağlandığın sitelerde yavaşlık olabilir. gerçekten yavaşmı öğrenmek içinhttp://www.speedtest.net/ burayı tıkla
kendi adıma söylüyorum speedtestte down:0.50,upload:0,10 ping ise 60 larda ve bir haftadır bu böyle 58 i geçmiyo indirme hızım reset attım modeme aynen kaldığı yerden devam yine 58 lerde idman ile bir de böyle idmansız 20 30 larda inidiriyorum...
Bazen çok yavaş oluyor cidden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme