Şimdi Ara

İnternet hız testlerim arasında uçurum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, 1 hafta önce evime TTNET yalın internet üniversiteli paketini bağlattım, bağlatmamdan düne kadar olan sürede internet hızım 1.5 megabiti geçmiyordu, bir haftalık TTNET müşteri servisiyle cebelleşmemin ardından dün normal hıza çıkar gibi oldu fakat anlayamadığım yer yer yavaşlamalar olmaya başladı.

-normal indirmelerim 8 megabite kadar çıkıyor ( yavaş yavaş başta 1 megabitle başlıyor )
    -fakat video izlerken,internet sayfalarını açarken müthiş derecede yavaş açılıyor. sanki 8 değilde 1 megabit gibi. youtube 1dk lık video 5dk da açılıyor.
    -video izlerken bi doluyor aniden duruyor sonra tekrar dolmaya başlıyor. sanki böyle anlık kopmalar oluyor gibi
    -speed test.com dan yaptığım hız testinde hızım 7 megabit görünüyor fakat ttnet de 1 megabit bile görünmüyor.

ttneti en az 20 defa aramışımdır. sürekli dönüp hattınızda sıkıntı yok, ulaşabileceğiniz maksimum hıza erişebildiğinizi görüyoruz diyorlar.

evimin içindeki tüm kabloları yeniledim, fakat dış hatlar kablosuna biraz yüksek olduğu için değiştiremedim (biraz eski). sizce bu sorun yaratıyor olabilir mi ?
    teşekkürler
    http://i.hizliresim.com/oQQJam.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behindofthedarkness -- 7 Nisan 2014; 15:10:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.