Arkadaşlar A 100-599 model toshiba notebook sahibiyim. Özellikleri aşağıdaki gibi.
- İşlemci : Intel Centrino Duo Mobile teknolojisi, Intel Core 2 Duo T7200 - 2.0 GHz 667 MHz Front Side Bus, 4 MB 2. seviye ön bellek, - Chipset : Intel 945PM Express - İşletim sistemi : İşletim sistemi : Windows XP Home TR yüklü - Ekran : 15.4'' TruBrite WXGA TFT ekran (1.280 x 800) - Ekran kartı : NVIDIA GeForce Go 7600 256 MB DDR Video RAM, 16x PCI Express - Hard Disk : 160 GB (5.400 rpm) S-ATA - Sistem Hafızası : 1 GB DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (533 MHz) - Ethernet : 10/100 Ethernet LAN - Modem : Uluslararası V.90 modem (V.92 ready) - Kablosuz iletişim : Wireless LAN (802.11 a/b/g)
ayrıca ttnet 1 mbps hızında bağlantı ve airties rt 205 kablosuz modem var
sorunum internet bağlanma hızı. çok ağır arkadaşlar. bu özelliklerdeki bir bilgisayar için çok düşük performansı var. internet hızını artırmak için ne yapabilirim. RAM ı 2 gb daha artırsam çözüm olur mu? başka ne yapabilirim.
işyerinde ağdan 8 bilgisayar bağlantı yapıyor. ttnet 1 mbps bağlantı var ve evdekinden çok çok hızlı işyerindeki bilgisayarın özellikleri ise şöyle: Pentium 4 3,20 Ghz 512 mb RAM XP Professional
ACİL YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hattını kontrol ettir, bilgisayardan kaynaklanmıyordur internet hızın... Telefon hattından, modemden, paralel hattan vs vs vs sebeplerden kaynaklanabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: paşa 76
Hattını kontrol ettir, bilgisayardan kaynaklanmıyordur internet hızın... Telefon hattından, modemden, paralel hattan vs vs vs sebeplerden kaynaklanabilir...