Şimdi Ara

İnternet hızı ölçümü hangi veri doğru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 16 mb adsl kullanıyorum sınırsız birde tivibu kullanıyorum. ttnetin sayfasından ve farklı bi kac yerden hızımı ölctüğümde 10 mb civarı bi hız gösteriyor fakat http://192.168.1.1 den modem arayüzüne girdiğimde aldığım hız 14 mb olarak gösteriyor hangisi doğru bu konuda yardımcı olurmusunuz?

• İkiside doğru ama modemde zayıflama değeri var.14 gösterir ama hat zayıflamadan dolayı hızı 10mbps olarak ölçer.
  • Bu durum için yapabileceğim bişe varmı peki ?
  • Malesef yapabileceğin birşey yok.Ttnet in altyapısı yüzünden.Arayüz değerlerini atarmısın?
  •  İnternet hızı ölçümü hangi veri doğru ?

İnternet hızı ölçümü hangi veri doğru ?

• Hattın 22mbps e kadar desktekliyor.Santrale yakınsın.Ttneti ara ve hızını yükseltmelerini söyle.
  • 22 mbps desteklemesi imkansız snr değeri düşük 15 mbps bile desteklemeyebilir.Bundan fazlasını alamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde tivibu var değeri yükseltince tivibuda kopmalar olur diyor alt yapı destekliyor evet 20-22 mb ama anca bunu alabiliyoruz
  • burunsuzpinokyo kullanıcısına yanıt
    Afedersiniz snr marjını tamamen unuttum.Haklısın 10mbps vermeleri doğal.Belki 11-12 felan anca.
  • Desteklese bile altyapı desteklemediği için kopmalar olur.
  • İkisi de doğru ancak arkadaşların dediği gibi hat zatıflamasından dolayı sana gelen net hız daha düşük ayrıca hızını sıkıntı yaşama diye sabitlemişler bunun çözümü yok adsl kullanacaksan firma değiştirmek işe yaramaz anca turkcell (superonline), uydunet vs FİBER e geçmen lazım ki altyapı farklı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.